Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haarvangers voor in de wasmachine Haarvangers voor in de wasmachine
  • Test; Doe de was met Less Test; Doe de was met Less
  • Aldi verkoopt een Medion wasmachine Aldi verkoopt een Medion wasmachine
  • Indesit wasmachine en droger in-een Indesit wasmachine en droger in-een
  • Samsung lanceert Ecobubble wasmachine met Wifi Samsung lanceert Ecobubble wasmachine met Wifi
  • Nieuwe Indesit wasmachine, geen gedoe met knoppen Nieuwe Indesit wasmachine, geen gedoe met knoppen
shoppen

Nanna van Blaaderen armband voor Wool Week 2015

Deze week is de Wool Week 2015 en ter ere hiervan heeft Nanna van Blaaderen een design armband ontworpen, exclusief voor AEG.

armband wol

AEG  wil benadrukken dat je probleemloos wollen kleding kan wassen en drogen en om dit kracht bij te zetten is de limited edition armband ontworpen en is ie deze week, t/m 18 oktober as., verkrijgbaar bij Stills Atelier, Pauw en Bugaboo (in Amsterdam). .

De keuze voor Nanna van Blaaderen is niet toevallig want haar ontwerpen zijn vrijwel allen gemaakt van Merino wol en onlangs is haar werk bekroond met de International Woolmark Prize 2015 voor womenswear. De armband komt voort uit de collectie Resilience Autumn/Winter 2015; Resilience symboliseert de zachte (veer)kract van de vrouw en merino wol.
wollen armband
De nieuwe AEG AbsoluteCare warmtepompdrogers van AEG hebben een gepatenteerd wolprogramma. Het zachte droogprogramma zorgt er ook nog eens voor dat de kwaliteit van jouw wollen items behouden blijft. Organisator van de Wool Week 2015, de Woolmark Company, gaf de producten van AEG met AbsoluteCare™ Systeem het Woolmark Blue certificaat. Dit garandeert een veilig droogproces voor onder meer jouw knitwear, zodat jij er het hele seizoen warm bij zit.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?