You are here: Home » Eten & koken » Blender Activ Pro, handig voor onderweg

Blender Activ Pro, handig voor onderweg

geschreven door Constance

Ben je dol op smoothies en shakes, ook als je onderweg bent, maar vind je het wel een ‘gedoe’ om elke ochtend met fruit, kwark en groenten aan de slag te gaan? De Blend Activ Pro bespaart tijd, geknoei en ruimte.

activ pro blend

Met de Blend Activ Pro on-the-go blender shake je je drankje direct in de afsluitbare drinkfles. Dop erop en klaar. Dat scheelt je geknoei, afwassen en ruimte. Bovendien is het formaat van de beker aangepast aan de bekerhouder in de auto. De blender wordt geleverd met een 500ml (geur en smaakbestendige) Tritanfles. De drinkfles heeft een deksel met afsluitbare drinktuit en een rubberen greep voor extra grip. En hij doet niet onder voor zijn grote broers, want door de 300 Watt motor hakt de blender zachte en harde ingrediënten in een handomdraai. De blender is voorzien van een pulsefunctie geschikt voor het mengen van de zwaarste ingrediënten zoals ijs en noten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com