Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek
  • Biotona Bio Supersprouts en Bio Superberries Biotona Bio Supersprouts en Bio Superberries
  • Maak je eigen kokoswater met Biotona Bio Coconut water Raw poeder Maak je eigen kokoswater met Biotona Bio Coconut water Raw poeder
  • Weleda Eerste Hulp Set Weleda Eerste Hulp Set
  • Russell Hobbs 3-in-1 Ultimate Juicer Russell Hobbs 3-in-1 Ultimate Juicer
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
wonen

Blender Activ Pro, handig voor onderweg

Ben je dol op smoothies en shakes, ook als je onderweg bent, maar vind je het wel een ‘gedoe’ om elke ochtend met fruit, kwark en groenten aan de slag te gaan? De Blend Activ Pro bespaart tijd, geknoei en ruimte.

activ pro blend

Met de Blend Activ Pro on-the-go blender shake je je drankje direct in de afsluitbare drinkfles. Dop erop en klaar. Dat scheelt je geknoei, afwassen en ruimte. Bovendien is het formaat van de beker aangepast aan de bekerhouder in de auto. De blender wordt geleverd met een 500ml (geur en smaakbestendige) Tritanfles. De drinkfles heeft een deksel met afsluitbare drinktuit en een rubberen greep voor extra grip. En hij doet niet onder voor zijn grote broers, want door de 300 Watt motor hakt de blender zachte en harde ingrediënten in een handomdraai. De blender is voorzien van een pulsefunctie geschikt voor het mengen van de zwaarste ingrediënten zoals ijs en noten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?