Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • FREITAG opent haar 1e winkel in Nederland FREITAG opent haar 1e winkel in Nederland
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Etos Test Me Store geopend in Rotterdam Etos Test Me Store geopend in Rotterdam
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
  • TK MAXX Eindhoven is geopend TK MAXX Eindhoven is geopend
  • Win met Underground London Lashes een trip naar Londen Win met Underground London Lashes een trip naar Londen
shoppen

Opening TK Maxx winkels in Nederland

Jullie hebben ruim 2 weken geleden kunnen lezen dat ik voor een perstrip naar Londen ben geweest. De reden voor dit tripje was de aanstaande opening van 2 TK Maxx winkels in Nederland!

5447_TK Covent Garden 010_preview

De 1e TK Maxx store opent in Eindhoven, op 29 oktober as. om 10 ’s ochtends. En op 5 november as. opent het Rotterdamse filiaal haar deuren. Bij TK Maxx kan je, als liefhebber voor merken, heel goed je slag slaan, want zij verkopen duizenden merken en deze zijn gemiddeld 60% goedkoper dan de adviesprijs. En de winkels in Rotterdam en Eindhoven krijgen ook eenn TK Maxx Gold Label afdeling en hier vind je de allergrootste designmerken tot 60% goedkoper dan de adviesprijs.

5423_TK Covent Garden 001_preview

Hoe kan je het beste winkelen bij TK Maxx? (Let op; TK Maxx geen outlet maar een bargain store.) Stel, je bent op zoek naar een nieuwe jurk; je gaat dan naar de rekken waarin alle jurken hangen. Vervolgens zoek je je maat en dan ga je dat rek door, op zoek naar een jurk die je aanstaat. En dit werkt idem met broeken, blouses, jassen etc. Bij TK Maxx kan het zijn dat er van elk item maar 1 maat beschikbaar is, of maar 1 kleur en er is ook geen voorraad in een magazijn want alle kleding en accessoires worden, elke dag weer, gelijk in de winkels gehangen en gelegd.

Waarvoor kan je terecht bij TK Maxx? Allereerst fashion (dames, heren en kinderen), lingerie, accessoires, reis- en beauty artikelen, maar ook praktische keukenspullen, unieke decoratie artikelen, stoffen, kussens en accessoires voor huisdieren.

5459_TK Covent Garden 014_preview

Ik heb zelf 2 TK Maxx stores in Londen bezocht, nl. in Covent Garden en Charing Cross. En beiden hebben ook Gold Label afdeling. En beide winkels zagen er opgeruimd, netjes en fris uit. Natuurlijk kon ik het niet laten en heb ik ook mijn slag geslagen, voor mezelf en voor Testman. Testman is verwend met een ‘jeans’ sjaal van Ralph Lauren en sokken van Pringle en ik heb zelf een Betty Barclay cashmere winterjas en een leren tas van Paul Costelloe. Normaal gesproken zou ik voor deze 4 items 640 Pond (863 euro) betalen maar bij TK Maxx was ik 188 Pond (163 euro) kwijt, maw. 700 euro minder dan de adviesprijs en dit waren allemaal artikelen die dit najaar in de winkels hangen.

betty barclay jas paul costelloe tas ralph lauren sjaal

Dus nog even geduld, maar een TK Maxx shoppingtrip in Eindhoven en/of Rotterdam is zeker de moeite waard.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?