Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
  • L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie
  • Trekpleister make-up en huidverzorgingsactie 1 + 1 gratis Trekpleister make-up en huidverzorgingsactie 1 + 1 gratis
  • Mooie bruine benen met L’Oréal Paris Mooie bruine benen met L’Oréal Paris
  • Shampoo test deel 2; L’Oréal Paris Elvive Full Fiber Shampoo test deel 2; L’Oréal Paris Elvive Full Fiber
  • L’Oréal Paris Extravaganza box L’Oréal Paris Extravaganza box
shoppen

L’Oréal Paris steunt Wereldmeisjesdag

Morgen, zondag 11 oktober, is het Wereldmeisjesdag en L’Oréal Paris en Free a Girl roepen jou op om samen een krachtig signaal af te geven tegen gedwongen kinderprostitutie. Voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en niet gehoord worden.

l'oreal free a girlPost je selfie met (roze) lipstick op Wereldmeisjesdag, een dag waarop internationaal aandacht wordt gevraagd voor de rechten van meisjes. #OMDATZIJHETWAARDIS #FREEAGIRL

L’Oréal Paris presenteert de nieuwe Color Riche Collection Exclusive met een tailor made pink lipstick voor iedere vrouw en deze heeft de perfecte match tussen huidtoon en lipstick. Dev rouwelijke, subtiele rozetinten met een matte finish laten je lippen spreken en bij elke lipstick hoort een bijpassende nagellak.

colorrichecoll_excl_pinks

In de maand oktober doneert L’Oréal Paris Nederland 1 euro per verkochte Collection Exclusive Les Roses lipstick aan stichting Free a Girl. Tevens vraagt L’Oréal Paris aandacht voorFree a Girl dmv. de #omdatzijhetwaardis campagne op Wereldmeisjesdag (11 oktober).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?