You are here: Home » Beauty » L’Oréal Paris steunt Wereldmeisjesdag

L’Oréal Paris steunt Wereldmeisjesdag

geschreven door Constance

Morgen, zondag 11 oktober, is het Wereldmeisjesdag en L’Oréal Paris en Free a Girl roepen jou op om samen een krachtig signaal af te geven tegen gedwongen kinderprostitutie. Voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en niet gehoord worden.

l'oreal free a girlPost je selfie met (roze) lipstick op Wereldmeisjesdag, een dag waarop internationaal aandacht wordt gevraagd voor de rechten van meisjes. #OMDATZIJHETWAARDIS #FREEAGIRL

L’Oréal Paris presenteert de nieuwe Color Riche Collection Exclusive met een tailor made pink lipstick voor iedere vrouw en deze heeft de perfecte match tussen huidtoon en lipstick. Dev rouwelijke, subtiele rozetinten met een matte finish laten je lippen spreken en bij elke lipstick hoort een bijpassende nagellak.

colorrichecoll_excl_pinks

In de maand oktober doneert L’Oréal Paris Nederland 1 euro per verkochte Collection Exclusive Les Roses lipstick aan stichting Free a Girl. Tevens vraagt L’Oréal Paris aandacht voorFree a Girl dmv. de #omdatzijhetwaardis campagne op Wereldmeisjesdag (11 oktober).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com