Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • No7 introduceert Match Made Lipstick Service No7 introduceert Match Made Lipstick Service
shoppen

Boots No7 Gel Finish nagellak

Wil je je nagels een mooi en glanzend lakken? Dat kan nu met de nieuwe ‘Gel Finish’ van Boots No7.

no7 gel finish

En de No7 Gel Finish nagellak geeft niet alleen een mooie glans, hij blijft ook nog eens 10 dagen lang zitten en slijt niet. Deze stevige lak is eenvoudig aan te brengen, droogt snel, en geeft volledige dekking na slechts één laagje. En voor het beste resultaat moet je de nagellak in combinatie met No7 Gel Finish Top Coat te gebruiken.

De lak is verkrijgbaar in maar liefst 20 kleuren; van prachtig Sweet Lilac naar de warme tinten van Golden Sands. Er is voor elke stemming en ‘look’ een passende kleur.

no7 gel finish coral
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?