You are here: Home » Gadgets » Breid je Nest uit met de Nest Cam

Breid je Nest uit met de Nest Cam

geschreven door Constance

Zoals jullie weten hebben Testman en ik alweer een hele tijd de Nest thermostaat in huis hangen en sindsdien is ons energieverbruik ook behoorlijk verminderd.  Maar Nest blijft uitbreiden en nu is er de Nest Cam.

nest cam

Met de Nest Cam wordt je huis (en je dierbare spullen) goed in de gaten gehouden, dag en nacht; tijdens je werk, vakantie of een avondje uit. Je installeert de Nest Cam binnen een minuut en je hebt direct zicht op iedere ruimte in je huis, met beveiligde en haarscherpe HD-videobeelden op je mobiel, geavanceerd Nachtzicht. Op de Nest app krijg je automatisch bewegingsmeldingen binnen en de camera zit op een wendbare magnetische standaard.

nest cam app

Als de Nest Cam iets ziet, stuurt hij een melding naar je mobiel en hij kan ook goed luisteren. Hij negeert achtergrondgeluiden, zoals het geluid van het verkeer. Maar hij stuurt je een melding wanneer hij een ongewoon geluid hoort, zoals een dreun, een klap of de stem van een indringer. En met de praatfunctie kan je je kind of huisdier streng of liefkozend toespreken. Hoor je ’s avonds een geluid boven, terwijl je beneden een boek zit te lezen? De camera heeft ook een nachtstand die ervoor zorgt dat je ook in het donker een scherp beeld hebt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com