You are here: Home » Beauty » Win met Underground London Lashes een trip naar Londen

Win met Underground London Lashes een trip naar Londen

geschreven door Constance

Wil je ook volle en lange wimpers zodat je oogopslag nog mooier wordt? Het Britse merk Underground London Lashes heeft een uitgebreid assortiment kunstwimpers (nl. 12 verschillende varianten) dus er is altijd wel een setje dat perfect bij jouw stijl past!

underground london lashes

En dit najaar heeft Underground London Lashes, samen met ICI Paris XL, een kortingsactie maar ook een winactie waarbij je die citytrip naar Londen kan winnen. Vanaf nu t/m 25 oktober geeft Underground London Lashes een driedaagse citytrip voor twee personen weg (met twee overnachtingen inclusief vervoer en verblijf).

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs;
• Koop Underground London Lashes met 25% korting en bewaar de kassabon
• Leef je uit met je make-up en maak een foto van jouw unieke Underground London look
• Post deze op de Facebookpagina van ICI Paris met de hashtags #undergroundlondon en #iciparisxl
De foto met de meeste ‘likes’ wint! De winnaar (minimaal 18 jaar) ontvangt na afloop van de actieperiode een direct message via Facebook met alle details van deze trip.

En hieronder kan je lezen hoe je het beste je kunstwimpers kan aanbrengen;
1. Breng je oogmake-up aan inclusief mascara en krul je eigen wimpers met een wimperkruller.
2. Plaats de (ongelijmde) kunstwimpers op je eigen wimpers tegen de wimperrand om de maat te bepalen. Knip ze aan de buitenkant op maat.
3. Houd de wimper vast met een pincet en breng een lijntje wimperlijm langs de strip aan. Wacht even tot het kleverig wordt (+/- 30 seconden
4. Kijk langs je neus naar beneden in een spiegel en plaats de kunstwimpers op de wimpers tegen de aanzet van de wimpers op het ooglid. Zorg hierbij dat je de buitenooghoek nét niet raakt. Druk de wimper voorzichtig op zijn plek.
5. Werk je look af met eyeliner.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com