Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’ essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’
  • Biotona Skin Food Raw geeft je een mooie huid Biotona Skin Food Raw geeft je een mooie huid
  • Essence lanceert de ‘Make me Pretty’ kwastencollectie Essence lanceert de ‘Make me Pretty’ kwastencollectie
  • CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Gezicht en Nagels CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Gezicht en Nagels
  • PUPA Milano Like a Doll Golden Infusion PUPA Milano Like a Doll Golden Infusion
  • Yves Rocher Zéro défaut Perfect Skin Yves Rocher Zéro défaut Perfect Skin
shoppen

Test; AVEDA Shampure Dry Shampoo

Zoals jullie inmiddels weten ben ik, al sinds de jaren 80 vd vorige eeuw, fan van droogshampoo. Dus toen mij gevraagd werd om de nieuwe AVEDA Shampure Dry Shampoo te testen zei ik volmondig JA!

flacon

In de vorige eeuw had je droogshampoo in 2 versies; een poeder en een spray. Ik was zelf meer een voorstander vd poedervariant omdat deze makkelijker te verdelen was (want met een spray spuit je snel te veel op 1 plek). Helaas verdween de poeder en enige tijd later was het fenomeen ‘droogshampoo’ helemaal uit de schappen verdwenen. Tot een paar jaar geleden; de sprayvariant was opeens weer overal te koop; met verschillende geuren, voor alleen volume of vet haar en zelfs aparte varianten voor donker of blond haar. Maar al deze verschillende soorten droogshampoo zaten altijd in een spray.

nevel dry shampoo

Maar de AVEDA Shampure Dry Shampoo is de 1e droogshampoo nieuwe stijl die dus wel in poedervorm te koop is. De flacon ziet eruit als een spray, maar pas als de droogshampoo op je haar ‘spuit’ merk je dat het hele fijn poeder is. Je moet de sprayflacon even schudden en vervolgens verdeel je de poeder over je haar. Je hebt maar heel weinig nodig omdat de poedernevel heel fijn is. En als de nevelflacon leeg is hoef je deze niet weg te gooien maar je koopt gewoon een refill; dus beter voor het milieu (minder afval) en je portemonnee. En de AVEDA Shampure Dry Shampoo ruikt ook nog eens heerlijk, en is voor elk type haar en haarkleur geschikt.

Misschien vraag je je nu af ‘wat moet of kan ik eigenlijk met droogshampoo?’ Droogshampoo is perfect als je, bijv. na het sporten, geen zin of tijd hebt om je haar te wassen en je haar toch er fris laten uitzien en laten ruiken. Maar ook als je, net als ik, fijn haar hebt en je wilt je haar volume geven werkt droogshampoo perfect. Je krijgt, als je het uitborstelt, gelijk ‘big haar’ dat niet gemakkelijk instort.

aveda shampure dry shampoo
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?