You are here: Home » Vloeren » Sukhi verkoopt online ambachtelijke vloerkleden

Sukhi verkoopt online ambachtelijke vloerkleden

geschreven door Constance

Een mooi vloerkleed geeft je woon- of slaapkamer een warme uitstraling. En bij Sukhi kan je, online, terecht voor een grote collectie vloerkleden uit Nepal, India, Marokko en Turkije.
MELISA sukhi
Sukhi is een sociale onderneming die zorgt voor rechtstreekse verkoop van vloerkleden uit Nepal, India, Marokko en Turkije. En deze verkoop, zonder tussenpersonen of winkels, levert een besparing op van 60% ten opzichte van traditionele winkels terwijl de winsten ten goede komen aan de makers.

bolletjes kleden
De website biedt een ruime keuze aan authentieke vloerkleden, gemaakt volgens traditionele methoden. Elk vloerkleed is uniek en wordt op bestelling met de hand gemaakt. Je kan al je wensen, zoals kleur, maten, vorm en kleur op de site invoeren waarna de makers aan de slag gaan. De collectie bestaat uit wollen en vilten kleden uit India, Beni Ourain kleden uit Marokko, bolletjeskleden uit Nepal en patchwork kleden uit Turkije. Je krijgt op de website ook ondersteuning met een professioneel stijladvies over kleur en ontwerp. Je kan kiezen uit tientallen kleuren, allerlei vormen, patronen en maten.

sukhi team nepal

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Nikki -Sukhi.ln 16 oktober 2015 - 10:54

Wat leuk!! Dank je wel 🙂

Gr, Nikki
http://www.Sukhi.nl

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com