Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een vloerkleed geeft je huis meer sfeer Een vloerkleed geeft je huis meer sfeer
  • AVEDA Holiday Giftsets 2015 AVEDA Holiday Giftsets 2015
wonen

Sukhi verkoopt online ambachtelijke vloerkleden

Een mooi vloerkleed geeft je woon- of slaapkamer een warme uitstraling. En bij Sukhi kan je, online, terecht voor een grote collectie vloerkleden uit Nepal, India, Marokko en Turkije.
MELISA sukhi
Sukhi is een sociale onderneming die zorgt voor rechtstreekse verkoop van vloerkleden uit Nepal, India, Marokko en Turkije. En deze verkoop, zonder tussenpersonen of winkels, levert een besparing op van 60% ten opzichte van traditionele winkels terwijl de winsten ten goede komen aan de makers.

bolletjes kleden
De website biedt een ruime keuze aan authentieke vloerkleden, gemaakt volgens traditionele methoden. Elk vloerkleed is uniek en wordt op bestelling met de hand gemaakt. Je kan al je wensen, zoals kleur, maten, vorm en kleur op de site invoeren waarna de makers aan de slag gaan. De collectie bestaat uit wollen en vilten kleden uit India, Beni Ourain kleden uit Marokko, bolletjeskleden uit Nepal en patchwork kleden uit Turkije. Je krijgt op de website ook ondersteuning met een professioneel stijladvies over kleur en ontwerp. Je kan kiezen uit tientallen kleuren, allerlei vormen, patronen en maten.

sukhi team nepal

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?