Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
  • Mymuesli winkel in Utrecht geopend Mymuesli winkel in Utrecht geopend
  • SOAP TREATMENT STORE in Utrecht SOAP TREATMENT STORE in Utrecht
  • Shop route app voor Utrecht Shop route app voor Utrecht
  • Opening Maidenform Shop-in-Shop bij V&D Utrecht Opening Maidenform Shop-in-Shop bij V&D Utrecht
shoppen

Opening LolaLiza Flagshipstore in Utrecht

Afgelopen dinsdag ben ik aanwezig geweest bij de officiële opening van de LolaLiza Flagshipstore in Utrecht. LolaLiza is bij onze Zuiderburen al jarenlang bekend, maar ook in Nederland hebben zij nu 4 filialen (Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen).

Foto's © Joni Israeli

De opening werd verricht door May-Britt Mobach en stylist Fred van Lier en we hebben een modeshow gezien waarbij de styling is gedaan door Danie Bles. En ik was heel aangenaam verrast door de collecties en ook door de stoffen, kleuren en modellen en ik vind zelf dat LolaLiza absoluut een aanwinst is in de Utrechtse winkelstraat.

Opening LolaLiza Utrecht | 13 oktober 2015

De Flagshipstore in Utrecht is een fashion walhalla van drie verdiepingen waar de
complete collectie wordt gepresenteerd. De collectie bestaat uit vijf verschillende lijnen:
CITY, CASUAL, IN THE MIX, STUDIO L en ZOË LOVEBORN & PRINCESS ZOË. En elke dame, jong of oud, kan hier terecht. LolaLiza is ontstaan vanuit de wens om fashion betaalbaar en toegankelijk te maken voor elke vrouw en voor elke doelgroep; Sexy, comfortabel en elegant of juist extra feestelijk, de collectie bevat verschillende stijlen, van tijdloos en jong preppy tot vintage en een vleugje glamour.

Opening LolaLiza Utrecht | 13 oktober 2015

De collectie, onderscheidt zich door kleur en mooie prints die één en al levenslust uitstralen. Kies voor chic en elegant met de CITY collectie of creëer in een handomdraai een sportieve maar tevens trendy outfit met de CASUAL lijn. Speciaal iedereen die zowel overdag als in de avond stijlvol op pad gaan, biedt IN THE MIX vrouwelijke, comfortabele items. Uniek binnen de LolaLiza collectie is STUDIO L, een lijn van modieuze en glamorous items die exclusief verkrijgbaar zijn in maat 42 tot en met 52. Tot slot biedt LolaLiza met de ZOË LOVEBORN & PRINCESS ZOË lijn kleurrijke, speelse items met een retro touch
voor moeder en dochter. Binnenkort kan je in Utrecht terecht in de V.I.P. room; je kunt hier een afspraak maken voor persoonlijk stylingadvies door een ervaren styliste.

Speciaal voor de herfstcollectie 2015-2016 is gekozen voor warme herfstkleuren als camel, bordeaux en roestbruin in combinatie met okergeel, goud en zachte geeltinten. De winter pastel kleuren variëren van lichte blauwtinten tot een brede waaier roze schakeringen, vaak gecombineerd met off white. De tijdloze kleuren zwart en grijs maken de collectie compleet. Als leidraad door de collectie, worden verschillende prints afgewisseld. Folkloristische motieven in warme natuurtinten, geometrische motieven die balanceren tussen retro en futuristisch of sierlijke arabesken en romantische bloemen voor een extra vrouwelijke touch.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?