Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • BABOR Adventskalender is gevuld met 24 schoonheidsampullen BABOR Adventskalender is gevuld met 24 schoonheidsampullen
  • De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac
  • En ook Catrice heeft weer een Adventskalender En ook Catrice heeft weer een Adventskalender
  • RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners
shoppen

De Rituals Advent Kalenders zijn er weer

Inspireer een dierbare of jezelf om geluk te vinden in de kleine dingen van het leven met 1 van de 2 nieuwe Advent Kalenders van Rituals. De kalenders bevatten 24 luxe cadeautjes die je er dagelijks aan herinneren om een moment voor jezelf te nemen tijdens de drukke decembermaand.

En op iedere zondag komt er een minikaars tevoorschijn; geheel volgens de traditie van de advent. Geniet van het aftellen tot kerst door samen te komen rond de feestelijke boom en laat je verrassen.


Vergeet de traditionele kerstboom. De Deluxe 3D Advent Kalender is gevuld met 24 luxueuze Rituals-cadeautjes en heeft zelfs een lichtslinger die de boom bijzonder sfeervol maakt. In deze extra luxe editie vind je exclusieve verrassingen, zoals de splinternieuwe The Ritual of Holi Crackling Body Mousse, The Ritual of Dao Parfum d’Interieur, The Ritual of Namasté Ampullen en de favoriet van vele Rituals-fans: The Ritual of Sakura Shower Scrub.

Verwen jezelf of je dierbare met deze Exclusive 2D Advent Kalender met 24 deurtjes, waarachter luxe producten schuilen voor lichaam en geest. Onder de 24 verrassingen zijn de tijdloze favoriet The Ritual of Karma Shower Foam, het best-selling The Ritual of Namasté Wonder Mask en The Ritual of Ayurveda Hand Wash.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?