Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

The Kraken Rum viert een feestje

 ‘The Kraken Rum’ is intens, mysterieus, donker en wild, maw. deze nieuwe exotische rum uit het Caribisch gebied is aangespoeld in Nederland. The Kraken is een heerlijke rum, met een geheime receptuur, zit vol met exotische specerijen waarvan kaneel, gember en natuurlijk kruidnagel een belangrijk onderdeel vormen.

Na een rijping van één tot twee jaar op eikenhout is een rum vol rijke aroma’s van koffie, karamel, vanille en kruiden het bijzondere eindresultaat. Een drank met een krachtige, intense smaak en een lange, zachte en zoete afdronk die het beste tot zijn recht komt als je hem puur drinkt, of mixt met een pittige ‘gingerbeer’.

En op 29 oktober as. kan je genieten van het ‘The Kraken Screamfest’ in Theater Amsterdam. Wat kan je die avond verwachten? Een ‘scary’ movie, Kraken snacks & cocktails, Kraken prijsvraag en dj’s.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?