You are here: Home » Eten & koken » The Kraken Rum viert een feestje

The Kraken Rum viert een feestje

geschreven door Constance

 ‘The Kraken Rum’ is intens, mysterieus, donker en wild, maw. deze nieuwe exotische rum uit het Caribisch gebied is aangespoeld in Nederland. The Kraken is een heerlijke rum, met een geheime receptuur, zit vol met exotische specerijen waarvan kaneel, gember en natuurlijk kruidnagel een belangrijk onderdeel vormen.

Na een rijping van één tot twee jaar op eikenhout is een rum vol rijke aroma’s van koffie, karamel, vanille en kruiden het bijzondere eindresultaat. Een drank met een krachtige, intense smaak en een lange, zachte en zoete afdronk die het beste tot zijn recht komt als je hem puur drinkt, of mixt met een pittige ‘gingerbeer’.

En op 29 oktober as. kan je genieten van het ‘The Kraken Screamfest’ in Theater Amsterdam. Wat kan je die avond verwachten? Een ‘scary’ movie, Kraken snacks & cocktails, Kraken prijsvraag en dj’s.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com