You are here: Home » Beauty » De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac

De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac

geschreven door Constance

Dit jaar heeft L’Occitane niet 1 maar 2 adventskalenders, want behalve het ‘klassieke’ model is er ook de ‘magische’ kalender en deze zijn beiden ontworpen door niemand minder dan het modehuis Castelbajac.

Deze premium, magische, Adventkalender is een ontdekkingsreis zoals een oneindige droom met 24 luikjes die je moet draaien om zo 24 schoonheidsschatten te ontdekken. Om het aftellen spannend te maken, zitten er twaalf van de iconische L’Occitane producten in de kalender! Omdat Kerst in het teken staat van het delen met elkaar, is deze kalender perfect om cadeau te geven.

Maar ook de klassieke Adventskalender bevat een 24-tal lekkere en mooie verwencadeau die niet alleen leuk zijn om weg te geven maar ook heel fijn zijn, om jezelf mee te verwennen, want door de kleine verpakking passen ze perfect in je toilettas of handtas.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?