Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • BABOR Adventskalender is gevuld met 24 schoonheidsampullen BABOR Adventskalender is gevuld met 24 schoonheidsampullen
  • De Rituals Advent Kalenders zijn er weer De Rituals Advent Kalenders zijn er weer
  • En ook Catrice heeft weer een Adventskalender En ook Catrice heeft weer een Adventskalender
  • L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn
  • MYMUESLI Adventskalenders MYMUESLI Adventskalenders
shoppen

De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac

Dit jaar heeft L’Occitane niet 1 maar 2 adventskalenders, want behalve het ‘klassieke’ model is er ook de ‘magische’ kalender en deze zijn beiden ontworpen door niemand minder dan het modehuis Castelbajac.

Deze premium, magische, Adventkalender is een ontdekkingsreis zoals een oneindige droom met 24 luikjes die je moet draaien om zo 24 schoonheidsschatten te ontdekken. Om het aftellen spannend te maken, zitten er twaalf van de iconische L’Occitane producten in de kalender! Omdat Kerst in het teken staat van het delen met elkaar, is deze kalender perfect om cadeau te geven.

Maar ook de klassieke Adventskalender bevat een 24-tal lekkere en mooie verwencadeau die niet alleen leuk zijn om weg te geven maar ook heel fijn zijn, om jezelf mee te verwennen, want door de kleine verpakking passen ze perfect in je toilettas of handtas.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?