You are here: Home » Beauty » LOV x HaticeSchmidt make-up collectie

LOV x HaticeSchmidt make-up collectie

geschreven door Constance

L.O.V. lanceert de gelimiteerde collection #LOVxHaticeSchmidt en deze zal exclusief verkrijgbaar zijn in
Duitsland, Oostenrijk en Nederland en is geïnspireerd op de informele en zelfverzekerde stijl van youtube beautyblogster Hatice. De focus ligt op maximale effecten, krachtige kleuren en natuurlijk de ultieme must-haves voor een typische Hatice Look.

Waar bestaat deze mooie make-up collectie uit?
MATTE LIQUID LIPSTICK en dat is een vloeibare lipstick met een matte finish die niet vlekt en heerlijk lang blijft zitten, zonder dat je lippen uitdrogen. De internationale trendkleur ultraviolet heeft Hatice geïnspireerd bij het selecteren van de tinten. Of het nu intens paars of gedurfd bordeaux is, de 4 hoog gepigmenteerde lipstick must-haves met de namen “1986”, “Snitches”, “Berlin” en “Hati’s shade” zorgen voor de ultieme look.

THE BRONZING POWDER in de nuance “100 Bronze die Wand an” is een echt multi-talent. Als bronzer of contourpoeder, de poeder past zich aan elke huidtint aan en zorgt voor een geweldig Instaglam-effect. De warme ondertoon creëert een typische Hati-gloed; de koelere ondertoon is ideaal voor het contouren en camoufleren van kleine onregelmatigheden. Een 2-in1-product dat niet mag ontbreken in je make-up tasje.

THE EYESHADOW PALETTE ‘THE TEA IS HOT!’ Dit oogschaduwpalet is de IT-piece van de collectie. De selectie van kleuren vertegenwoordigt een perfecte combinatie van neutrale en expressieve, kleurintensieve tinten. Matte, romige en metallic texturen verenigen alle
favoriete kleuren van Hatice. 15 hoog gepigmenteerde oogschaduwkleuren met unieke en individuele namen “Muddi” (Duits jargon voor moeder), “Bish listen” en “Slay” benadrukken Hati’s sterke persoonlijkheid. De elegante matte verpakking geeft het palet een luxe en stoere uitstraling.

LUXURY LASHES zijn een vast onderdeel van de Hati look. Volgens Hatice zijn kunstwimpers een
absolute must-have voor de perfecte make-up look. Voor L.O.V heeft ze vederlichte, synthetische wimpers ontworpen die zich perfect aan de natuurlijke wimpers hechten. De 2 versies “100 Berlin” en “110 Istanbul” bieden niet alleen dramatisch volume, maar ook de multiculturele flair van
haar 2 favoriete steden.

De collectie is vanaf november as bij ETOS te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com