Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Vrolijk Kerstfeest 2018 Vrolijk Kerstfeest 2018
  • December tip; vogels voeren, juist met Kerst December tip; vogels voeren, juist met Kerst
  • Nederlandse meubels van Studio HENK Nederlandse meubels van Studio HENK
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
wonen

IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland

Over slechts 162 dagen is weer Kerst đŸ˜‰ en terwijl de zomer in volle gang is, kijkt men bij IKEA al uit naar de donkere wintermaanden. Want als de dagen korter worden, is dat hĂ©t moment om je huis gezellig te maken. Haal deze herfst en winter de natuur naar binnen met producten van natuurlijke materialen en in warme aardetinten. De wintercollectie is geĂ¯nspireerd op de overweldigende en robuuste schoonheid van IJsland, en is vanaf oktober 2017 verkrijgbaar bij alle IKEA winkels.

Het VINTER 2017 servies tovert elke tafel moeiteloos om tot een feestelijk geheel. Zelfs een simpele maaltijd oogt als een luxe diner wanneer het wordt geserveerd op de stijlvolle borden met gebreid motief. Zeker als je er champagne bij schenkt in een klassieke champagnecoupe. Dankzij de subtiele details is het servies voor elke gelegenheid geschikt.


Maak je interieur stoerder met de industriële tafels en stoelen uit de VÄSSAD collectie. Het ontwerp is gebaseerd op IKEA topstukken uit de jaren tachtig: strak, robuust en eenvoudig. De materialen – hout en staal – zijn in zacht contrast met elkaar, waardoor de meubels in elk huis passen. Ideaal voor het kerstdiner.

Cadeaus geven is net zo leuk als krijgen met de vrolijke nieuwe cadeauverpakkingen. Typisch voor december is natuurlijk een adventskalender, waar IKEA een moderne twist aan geeft met 24 mini cadeaudoosjes. Laat ze op onverwachte momenten en plekken achter en pak iedereen in! Uitgepakt? Opbergen kan in de overzichtelijke VĂ„SSAD ladekast.

Voeg magie toe in huis met decoratieve verlichting. Wees creatief met lichtsnoeren, feestelijke sterren en kerstboompjes. De tafel verlicht je sfeervol met een tafellamp of kandelaar met energiezuinige en veilige ledlampjes. Zo hoeven de koude winterdagen niet donker te zijn.

Niets doet zo aan de feestdagen denken als versgebakken lekkernijen met kaneel en gember. Bak zelf taarten in de vorm van herten, vossen en beren, of ga voor de traditionele bakvormen. En voor wie minder zin heeft om zelf aan de slag te gaan, zijn de gember- en havermout/kaneelkoekjes er ook kant-en-klaar. Personaliseer het met een mooi lint en je hebt een heerlijk cadeau voor vrienden en familie.

We zitten er deze winter warmpjes bij tussen de VINTER 2017 kussens in warme aardetinten. Kruip onder een wollen plaid uit de VĂ„SSAD collectie en koude voeten worden voorkomen dankzij de warme grijze slofjes.

De feestelijke decemberperiode wordt pas echt gezellig met de kerstdecoratie uit de wintercollectie. Steek de kaarsjes aan en haal een kerstboom in huis, dan kan het versieren beginnen. Gebruik de multifunctionele glazen vazen als theelichthouder of om dennentakken in te zetten, die je versiert met grappige baardmannen. Dus laat je deze kerst eens versieren đŸ˜‰

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?