Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • Test; Sleek MakeUP Brow Intensity Test; Sleek MakeUP Brow Intensity
  • Estée Lauder Brow Multi-Tasker Estée Lauder Brow Multi-Tasker
  • Estée Lauder lanceert nieuwe make-up producten Estée Lauder lanceert nieuwe make-up producten
  • Nieuw wenkbrauwproduct; Maybelline Brow Satin Nieuw wenkbrauwproduct; Maybelline Brow Satin
  • Braun Face, gezichtsepilator en reinigingsborstel Braun Face, gezichtsepilator en reinigingsborstel
shoppen

Nieuw in Nederland WUNDER2 beautyproducten

Under 2 minutes beauty solutions die de grenzen van cosmetische technologie verleggen. De geavanceerde en exclusieve technologieën van WUNDER2 zijn speciaal ontwikkeld om binnen 2 minuten resultaat te geven! Alle producten van dit High tech beauty merk worden ondersteund door klinische studies en is te koop oa. bij Ici Paris XL.

WUNDERKISS is hét nieuwe essentiële beauty product dat de dagelijkse make-up routine gaat veranderen! Het creëren van mooie, vollere lippen was nooit eerder zo makkelijk geweest. Met de Lip Plumping Gloss en de WUNDERKISS PROFESSIONAL, een gloss en een booster, worden de lippen in enkele minuten the centre of attention.
De innovatieve Lip Plumping Gloss kent een baanbrekende Dermaporting-technologie. Deze technologie bevat de bewezen, belangrijkste actieve stoffen van collageen en hyaluronzuur en levert grotere moleculen die in de lippen dringen en zorgen voor perfecte, vollere lippen!
WUNDERKISS breng je aan, direct aan op je lippen en daarna laat je het 2 minuten inwerken zodat de ingrediënten hun werk kunnen doen. Het resultaat is een vollere, glossy look. De gloss kan opgevolgd worden met een lipstick. De Lip Plumping Gloss kan meerdere keren per dag aangebracht worden.
De Plumping Booster geeft de gloss het gewenste volume effect aan de hand van de hoeveelheid booster waar de gloss mee gecombineerd wordt. Hoe groter de verhouding booster, hoe voller en volumineuzer de lippen! Wat de Plumping Booster uniek maakt is het actieve ingrediënt vitamine B3. Dit ingrediënt zorgt voor een geheel natuurlijk volmakend effect en een verwarmende/verkoelende boost.

Met WUNDERBROW creëer je supermodel brows binnen 2 minuten! De innoverende schoonheidsklassieker WUNDERBROW is geliefd bij zowel celebrities als make-up artists. Weinig, dunne of warrige wenkbrauwen zijn verleden tijd. WUNDERBROW tovert ze om tot natuurlijke en mooie wenkbrauwen en dooor de geavanceerde technologie is WUNDEBROW het 1e product dat direct
resultaat oplevert in nog geen 2 minuten. Het product is semi-permanent en blijft tot wel 3 dagen mooi zitten. WUNDERBROW gebruikt een combinatie van haarachtige vezels met speciaal behandelde pigmenten, die perfect hechten op de huid en het haar en langdurig een mooi en natuurlijk effect geven.
Het Hair Fiber Complex is behandeld met een Permafix Gel, die een flexibele mix creëert,
een natuurlijke kleur geeft en zorgt voor een prachtige natuurlijke look. WUNDERBROW is verkrijgbaar in 5 natuurlijke kleuren: blond, kastanjebruin, bruin, zwart/bruin en intens zwart en zijn met elkaar te combineren. WUNDERBROW is waterproof, transfer-proof, long-lasting en vrij van kwalijke testen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?