You are here: Home » Eten & koken » Nieuw; Tefal MasterSeal bakjes

Nieuw; Tefal MasterSeal bakjes

geschreven door Constance

Wist je dat wij, met al onze drukke agenda’s zijn gemiddeld zo’n 77 minuten per persoon per dag onderweg zijn en dan kan het lastig zijn om op zulke momenten een lekkere gezonde maaltijd voor jezelf klaar te maken. Maar wat is hiervoor de oplossing? Food prepping: en deze wereldwijde trend wordt ook in Nederland opgepakt.


Van fijne salades aan je bureau tot een zoete boost na je work-out: een gezonde levensstijl hoeft (ook als je het druk hebt) niet ingewikkeld te zijn. Helemaal niet als je eten handig kunt meenemen onderweg. Je bereidt alles thuis rustig voor, maakt precies wat je zelf lekker vindt en bewaart de maaltijden in de koelkast of vriezer. Zo hoef jij je niet druk te maken of je voldoende gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt, ga je niet meer langs de benzinepomp voor dat kleffe broodje en vlieg je bij stevige trek niet de eerste de beste buurtsuper meer in.

Door het food preppen bespaar je veel tijd doordeweeks. Ook weet je precies wat je eet én gooi je minder eten weg: een belangrijk punt, want uit onderzoek van het Voedingscentrum blijkt dat de gemiddelde Nederlander zo’n 47 kilo voedsel per jaar weggooit.

Voor food prepping is het natuurlijk belangrijk dat je genoeg bakjes in huis hebt om je eten in te bewaren. Welke hiervoor ideaal zijn? De MasterSeal-vershoudbakjes van Tefal. Ze zorgen er dankzij de speciale seal in de deksel voor dat je eten tot wel 2x zo lang vers blijft. Ook zijn ze 100% lekvrij, zodat je je onderweg geen zorgen hoeft te maken dat de boel gaat lekken in je tas. Wel zo handig.

Verder zijn de bakjes vaatwas- en magnetronbestendig, kindvriendelijk én veilig in gebruik: ze zijn vrij van BPA en (door het hygiënische ontwerp van het deksel) de eerste vershoudbakjes waarop een Baby Care certificaat is afgegeven en je hebt maar liefst 30 jaar garantie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?