You are here: Home » Wellness » Geurwolkje lanceert 4 nieuwe oliën en een nieuwe diffuser

Geurwolkje lanceert 4 nieuwe oliën en een nieuwe diffuser

geschreven door Constance

In aanvulling op hun eerdere oliën introduceert Geurwolkje vier heerlijke nieuwe geuren: Balance, Evergreen, Glow & Flow en Mindful. Of je nu op zoek bent naar meer balans of een dagelijks rustmomentje wilt creëren: elke geur heeft een eigen, unieke kracht. De oliën zijn perfect om te gebruiken in de opvolger van de populaire Unity diffuser, nl.de Unity 2.0!

Heb jij last van een droge keel, verstopte neus, droge huid, hoofdpijn of rode ogen? Ervaar jij in je huis of werkplek vaak een droge lucht en alle daarbij behorende narigheden? Dat kan je allemaal voorkomen een aroma diffuser! Door etherische olie met het water te mengen, bevochtig je niet alleen de kamer, maar verspreid je ook een aangename geur. Daarbij zuivert het ook nog eens de lucht! Dit voorkomt alle eerder genoemde ongemakken. Naast dat de Aroma Diffuser bevorderlijk is voor jouw gezondheid, is deze ook goed voor je kamerplanten.

Het populaire Unity model heeft een nieuw jasje gekregen. De Unity 2.0 diffuser is er in donker hout, licht hout en de nieuwste variant helemaal compleet in zwart, is de perfecte aanvulling voor elke inrichting. Daarnaast heeft de diffuser heeft vier standen waartussen gewisseld kan worden: 1 uur, 3 uur, 6 uur en ‘on’. Op de on-stand blijft de diffuser doorblazen tot het waterreservoir leeg is, waarna deze zelf uitgaat. Ook heeft het een ingebouwd sfeerlicht, deze kan aan of uit worden gezet en heeft verschillende kleuropties.

Met een aroma diffuser en de juiste etherische olie ruikt elke gewenste ruimte heerlijk. Geuren beïnvloeden je emoties; je wordt vrolijk, ontspannen, kalm of alerter bij het ruiken van een bepaalde geur. Welke geur de juiste is verschilt per persoon. Geur beïnvloedt je onderbewustzijn en is zeer bepalend voor je gemoedstoestand. Alle etherische oliën hebben naast een heerlijke geur ook andere werkingen en 100% plantaardig, vegan, duurzaam & cruelty free.

Ben je mentaal uit evenwicht en op zoek naar de juiste balans tussen werk en rust? Jouw zoektocht begint én eindigt bij de zoete, warme en houtige geur Balance. Deze heerlijke geur bestaat uit een blend van de etherische oliën benzoë, citroen, gember, patchouli, peper, sandelhout, vanille, vetiver en ylang-ylang. Deze aroma’s brengt contact tussen onze geest en ons fysieke lichaam, voor een betere verbinding met jezelf. Ruik een vleugje van de geur Balance en je voelt je de rest van de dag weer evenwichtig.

Voel je je overweldigd in het dagelijkse leven? Snak je naar een ontspanning, naar een plek waar je even alleen kan zijn en tot rust kan komen? Met Evergreen voelt het alsof je een frisse neus haalt in het bos, ver van de bewoonde wereld. Den heeft een frisse aroma en helpt tegen vermoeidheid en overprikkeling. De citroenachtige geur van litsea werkt ontspannend en gaat angst tegen. De intens aardende eigenschap van cederhout en sandelhout helpt je om beter in contact te komen met jezelf. Door Evergreen sta je weer ontspannen midden in het dagelijks leven.

Voel je je een beetje down? Met de zachte en frisse geur Glow & Flow laat jij je levensenergie weer stromen. Eucalyptus werkt helend op je lichaam en geest, lemongrass heeft een positief effect op je humeur en sinaasappel helpt je de ontspanning vinden die je nodig hebt. Met Glow & Flow herpak je jezelf, en zie je weer in hoe waardevol je bent.

Gaat het leven soms een beetje aan je voorbij? Ben je constant gefocust op morgen en vergeet je te genieten van vandaag? Het sandelhout in Mindful je helpt te gronden, de connectie met jezelf te voelen en meer in het moment te leven. Terwijl de bloemige aroma’s van lavendel- en lavandin olie zorgen voor ultieme ontspanning en een heerlijke zoete geur. Bergamot maakt de blend af met een aardse knipoog. Dit is een geluksolie, waardoor je een fijn en positief gevoel krijgt. De perfecte combinatie voor een Mindful start van jouw dag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com