You are here: Home » Green gadgets » BOEN, het wasmiddel anno 2022

BOEN, het wasmiddel anno 2022

geschreven door Constance

Zoek je een andere manier om je was op een milieuvriendelijke manier te doen? Er is een nieuwe oplossing én van Nederlandse bodem, nl. Boen!

Boen is een wasmiddel in de vorm van een strip die volledig oplost, dus er blijft niets achter in je wasmachine, ook als je slechts op 30 graden je was doet. Boen is geschikt voor de witte, zwarte, bonte en fijne was, waardoor je niet meer verschillende soorten wasmiddelen hoeft te kopen. De wasstrips zijn zacht voor je kleren en hypoallergeen, ook ruikt het na de wasbeurt fris en bloemig.

De wasstrips van Boen bevatten enkel plantaardige ingrediënten en worden niet op dieren getest. Daarnaast bespaar je 90% CO2 per verpakking. Niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor dier en voor wie een vegan lifestyle naleeft.

Je kan Boen ook doseren, afhankelijk van de hoeveelheid was die je in je wasmachine doet, want je kan de strips in tweeën scheuren: een halve strip is voor een kleine, half gevulde was. En twee strips is voor als je een grotere trommel dan gemiddeld hebt, met hele vuile was.
½ strip = 1 kleine was (1 – 3kg)
1 strip = 1 normale was (3-6 kg)
2 strips = 1 grote was (6 – 9kg)

In pakje Boen zitten 32 strips, hiermee kan je 32 een normale was doen of 64 kleine wasjes. En je hoeft niet meer te sjouwen met zware flessen. Met als extraatje; je kan ze ook meenemen in de koffer, ideaal voor de vakantiewas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com