You are here: Home » GINAMIS, alcoholvrije lekkere gin

GINAMIS, alcoholvrije lekkere gin

geschreven door Constance

GINAMIS is een alcoholvrije drank (met 0 calorieën), is geïnspireerd op gin en ontwikkeld, gedistilleerd en gebotteld in Amsterdam.

De smaak  van GINAMIS wordt sterk bepaald door een uniek en ongewoon ingrediënt; paardenbloemblad uit Frankrijk, samen met 9 andere planten en kruiden, en vervolgens zorgvuldig vermengd met zand gefilterd Nederlands duinwater. Een ambachtelijk proces dat, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, geheel identiek is aan de distillatie van gin.

Voor een GINAMIS & tonic, neem je premium tonic, GINAMIS met veel ijs, een schijfje sinaasappel en een stokje kaneel. Of drink GINAMIS met ginger ale, bitter lemon of soda water. (Meer lekkere suggesties vind je op de website.)

Tijdens de Dutch Non-Alcoholic Spirit Awards in oktober 2021 kreeg GINAMIS een medaille in de categorie ‘White Spirits’ als beste Nederlandse alcoholvrije spirit op basis van smaak, design en concept. GINAMIS is gecreëerd door twee vrienden, Jaap van de Weg en Cheng Yeung, uit Amsterdam met een passie voor het ontwikkelen van de meest smaakvolle alcoholvrije dranken.

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com