You are here: Home » Gadget nieuws » Pride maand = SodaStream maand

Pride maand = SodaStream maand

geschreven door Constance

Jullie weten inmiddels, Testman en ik zijn fan van SodaStream en ter ere van Pride Month (de hele maand juni) lanceert SodaStream de speciale Pride Box ‘Set All Your Colors Free’. In deze box zit het nieuwste SodaStream bruiswatertoestel Terra en 8 kleurstiften, zodat jij je SodaStream attributen zelf kan inkleuren.

En binnenkort komt er een leuke SodaStream Mail & Win actie op lifestylelady.nl!

Net als voorbije jaren ondersteunt SodaStream ook dit jaar de Pride Month met de lancering van een exclusieve Pride Box, met als thema ‘Set All Your Colors Free’. De ‘Set All Your Colors Free’-kit bestaat uit een speciale editie van het bruiswatertoestel Terra in een matzwarte kleur, en een herbruikbare en vaatwasbestendige 1-literfles met een uniek, nog in te kleuren design. Daarnaast omvat de Pride Box een set van acht regenboogkleurige stiften waarmee je het bruiswatertoestel en de fles kunt beschrijven of illustreren met persoonlijke Pride-boodschappen.

Nu er binnen de LGBTQIA+-gemeenschap meer groepen zijn opgestaan, gaat SodaStream een stap verder in de strijd voor inclusie door méér kleuren dan de traditionele Regenboogvlag aan te bieden: rood, oranje, geel, groen, blauw, lichtblauw,
paar en roze. De acht kleurstiften vertegenwoordigen de kleuren van de meeste groepen, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar ware kleuren te kiezen.

SodaStream zet zich graag in om van deze wereld een betere plek te maken door ongelijkheid aan te vechten en acceptatie en tolerantie te bevorderen. De lancering van de Pride Box gaat gepaard met een wereldwijde campagne om de boodschap van diversiteit binnen de LGBTQIA+-gemeenschap te onderstrepen, onder andere door samenwerking met ILGA World en zal meer dan 20% van de winst van de ‘Set All Your Colors Free’-editie aan de organisatie doneren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com