You are here: Home » Wellness » HappySoaps breidt 100% Plasticvrije Zonnebrandlijn uit met SPF50

HappySoaps breidt 100% Plasticvrije Zonnebrandlijn uit met SPF50

geschreven door Constance

Het gaat de komende week heerlijk weer worden, dus tijd voor een goede zonbescherming. Na het succes van de 100% Plasticvrije Zonnebrandsticks introduceert HappySoaps de 100% Plasticvrije Zonnebrand SPF 50, deze bied een zeer hoge bescherming.

Net zoals de sticks is deze nieuwe zonnebrand 100% natuurlijk, 100% vrij van (micro)plastic en vegan, oceaanvriendelijk en gemaakt van 100% minerale zonfilters. SPF 50 is verkrijgbaar in een handig potje.

Plasticvrij zonnen? Yes! Met de 100% Plasticvrije Zonnebrand van HappySoaps kun je altijd bewust én beschermd van de zon genieten. Je kunt nu kiezen uit SPF 20, 30 en 50. Smeer jezelf royaal in voordat je naar buiten stapt en de zon op je huid laat stralen. De natuurlijke ingrediënten van de 100% Plasticvrije Zonnebrand beschermen je huid direct tegen UVA- en UVB-straling. Daarnaast voelt het lekker gehydrateerd aan. Hoe fijn is dat? En je neemt hem gemakkelijk mee op reis door de douane in je handbagage, omdat hij solide is hoef je geen rekening te houden met de vloeistofregels.

De 100% Plasticvrije Zonnebrand van HappySoaps is beter voor het milieu, want het product bestaat uit 100% werkzame stoffen en 0% water. Kortom: je betaalt alleen voor de werkzame ingrediënten! En de nieuwe zonnebrand komt in een kartonnen potje in plaats van een vervuilende plasticfles. komt in een Daarnaast is de Zonnebrand natuurlijk, handgemaakt in Nederland én gezond voor je lichaam. HappySoaps gebruikt namelijk alleen natuurlijke en oceaanvriendelijke ingrediënten, die geen bedreiging vormen voor het mooie leven in onze zeeën. Fijn: de 100% Plasticvrije Zonnebrand is ook geschikt voor de tere kinderhuidjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com