You are here: Home » Wellness » SPA Reine Eco Pack

SPA Reine Eco Pack

geschreven door Constance

SPA Reine lanceert iets nieuws, nl het Spa Rein Eco Pack. Dit is de oude vertrouwde SPA Reine, maar dan verpakt in een handige container van 5 liter.

Dankzij zijn compacte formaat en kraantje is het SPA Reine Eco Pack geschikt voor het hele gezin. Elk SPA Reine Eco Pack is makkelijk in gebruik en heeft zijn plekje op de eettafel of in de koelkast. Het pure water van SPA Reine is beschermd tegen licht en lucht, waardoor het risico op bacteriële besmettingen wordt vermeden. Je kan het water dus gerust tot 4 weken na opening drinken.

Bij SPA doen we er álles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en plastic afval te verminderen.​ Het SPA Reine Eco Pack, dat bestaat uit een soepele plastic zak en een kartonnen doos, maakt het mogelijk om de hoeveelheid gebruikt plastic aanzienlijk te verminderen in vergelijking met traditionele PET-flessen. Bovendien wordt de consumptietijd gemaximaliseerd. Zo vermijden we verspilling.​

De SPA Reine Eco Pack-verpakking is 100% recycleerbaar: haal de zak na gebruik uit de doos (verwijder het kraantje niet van de zak) en gooi de zak in je blauwe PMD-zak.​ Gooi de kartonnen doos bij je papierafval om hem te recycleren.

En dankzij zijn praktische handvat is een SPA Reine Eco Pack makkelijk te dragen. Je kan het dus makkelijk op tafel zetten tijdens de maaltijd en daarna opbergen in de keuken. Het formaat van het SPA Reine 5L Eco Pack is handig voor het bereiden van babyflesjes, het vullen van kinderflesjes of om op elk moment van de dag op een makkelijke manier te genieten van een heerlijk glas water!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com