You are here: Home » Beauty » LUÉ by Jean Seo: effectieve én duurzame huidverzorging

LUÉ by Jean Seo: effectieve én duurzame huidverzorging

geschreven door Constance

LUÉ by Jean Seo is een duurzaam skincare merk dat bestaat uit vriendelijk geprijsde kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor de onzuivere huid. Achter het groene merk gaat de Koreaans-Amerikaanse Jean Seo schuil die in 2007 de allereerste eco-chique beautyboetiek opende in Beverly Hills.

Gedurende haar werkzaamheden miste zij betaalbare, duurzame huidverzorgingsproducten met hoogwaardige biologische
ingrediënten. Jean besloot zelf met een oplossing te komen. En in 2016 bracht zij LUÉ by Jean Seo op de markt en dit is nu ook in Nederland te koop.

De LUÉ by Jean Seo huidverzorgingslijn is ontworpen om met een aantal simpele stappen (weer) controle te krijgen over je huid. Hierbij staan reinigen, exfoliëren, hydrateren en onzuiverheden bestrijden centraal;
De Skin Solution Set van LUÉ by Jean Seo is hier het perfecte voorbeeld van. De set bevat een zacht exfoliërend poeder van havervlokken en magere melkpoeder (ERASE), een hydraterend serum op basis van hyaluronzuur (BALANCE) en een spot control dat een plantaardige blend is van 12 ontstekingsremmende kruiden (CLEAR). Met deze drie stappen worden de meest uitdagende huidproblemen, zoals acne, aangepakt.

De LUÉ by Jean Seo-lijn bestaat uit 6 full size producten;
CLEAR spot control; een snelle en simpele behandeling die oneffenheden en puistjes gericht te lijf gaat.
CLEANSE moisturizing honey wash; een milde reiniger die de huid kalmeert en voorziet van vocht.
FADE scar reducer; vervaagt (acne)littekens en pigmentvlekken die ontstaan zijn door zonschade en huidveroudering.
ERASE cleansing, exfoliating & brightening powder; dit is een ultrazacht exfoliërend poeder op basis van biologische haver en melkpoeder.
BALANCE hydrating & calming serum; dit is een licht, olievrij en hydraterend serum op basis van hyaluronzuur.
RESTORE protecting moisturizer; dit is een veelzijdige hydraterende moisturizer

LUÉ by Jean Seo maakt gebruik van materialen die hergebruikt kunnen worden. De tubes zijn sinds 2021 gemaakt van biologisch afbreekbaar tarwestro. De flesjes van gerecycled plastic. En dit jaar wordt de switch gemaakt naar biologisch afbreekbare verpakkingen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com