You are here: Home » Fashion » Elke vrouw verdient het om Katherina Loretta kleding en sjaals te dragen

Elke vrouw verdient het om Katherina Loretta kleding en sjaals te dragen

geschreven door Constance

Het merk Katherina Loretta is in diverse Zuid Europese landen heel bekend maar de ontwerpster Kathy ten Boer is  op en top Nederlands! Daarom vond ik het tijd worden om Katherina Loretta in de spotlights te plaatsen.

De collectie van Katherina Loretta is bij uitstek geschikt voor een strandlunch met je vriendinnen of de vrijmibo met je collega’s. En uiteraard ook voor een diner date met je lief. Elk jaar ontwerpt Katherina Loretta nieuwe designs en prints, daarom is haar collectie altijd en overal te dragen. En alles is gemaakt van een lichte stof, die heerlijk draagt en niet kreukt, dus ideaal voor mee in de vakantiekoffer.

In de online shop vind je de gehele collectie, want behalve de bekende sjaals heeft Katherina Loretta ook (maxi) jurken en rokken, kimono’s, soepel vallende broeken, tunieken en blouses, poncho’s en fakefur  tassen.

De grote vierkante en driehoekige sjaals zijn fraai afgewerkt met franjes of pompoms en dat zorgt voor een extra touch of glamour. De poncho’s hebben een effen en een bedrukte kant, zo valt er altijd iets te kiezen.

Net als de sjaals, hebben de tuniekjes franjes onderaan en deze zijn, net als de kimono’s,  bij uitstek geschikt om tijdens een stranddag, over je bikini of badpak te dragen. Zo ben je op en top gekleed tijdens een lange late lunch, die naadloos overgaat in borreltijd. De (maxi) jurken, broeken en rokken zijn ideaal als je een zomerse beach bruiloft, een bbq of een cocktaiparty hebt. Want voor alle kleding geldt, met een paar chique slippers of elegante touwschoenen maak je in een wip van je strandkleding een geweldige party outfit!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com