You are here: Home » Accessoires » CATRICE on-the-go

CATRICE on-the-go

geschreven door Constance

De meivakantie is in volle gang, de festivals gaan van start en in de zomer gaan we meer en meer op pad. Of het nu ver weg of dichtbij is, met vrienden of familie. En wat neem je dan mee? Betrouwbare, praktische en krachtige producten die snel en gemakkelijk presteren en direct zichtbare resultaten leveren.

Er zijn een aantal CATRICE producten die absoluut niet mogen ontbreken in jouw handtas of toilettas op reis. Met als highlight de nieuwe Pure Volume Mascara.
Volumineuze wimpers in seconden? Geen probleem met de nieuwe Pure Volume Mascara (ook waterproof verkrijgbaar) van CATRICE. Pure elegantie, pure glamour, puur volume; deze mascara geeft de wimpers intense volheid, dikte en volume dankzij het vezelborsteltje. De formule is verrijkt met amandel- en castorolie, die beide bekend staan om hun verzorgende en haargroei bevorderende eigenschappen. De textuur is bovendien vegan, parfumvrij en long-lasting.

Je hebt onverwacht afgesproken met een vriendin en wilt daarom je make-uplook een snelle touch-up geven. De nieuwe
CATRICE ON POINT Brow Liner schiet te hulp. Dankzij de vloeibare, matte textuur in vier verschillende natuurlijke tinten, de dunne vilten punt en de opbouwende dekking vult de liner nauwkeurig gaatjes in voor volle wenkbrauwen. De matte finish creëert een natuurlijke look die langdurig houdt en niet afgeeft.

Een lichte kleur op je nagels zorgt ervoor dat de zongebruinde huid van je handen er nóg bruiner uitziet. De CATRICE ICONAILS Gel Lacquers hebben een intensieve kleur met een hoogglanzende finish. Daarnaast is de formule verrijkt met açaí-olie voor prachtig gelakte nagels die tegelijkertijd worden verzorgd. En ook nog mooi meegenomen: de dop is gemaakt van 90% gerecycled plastic.

De Better Than Fake Lips Volume Gloss is perfect voor onderweg om je make-uplook bij te werken of net die extra touch te geven. De gloss heeft niet alleen een glossy finish, maar laat de lippen er ook zichtbaar voller uitzien. Daarnaast verzorgt het
de lippen met een botercomplex, een vegan collageenvervanger en VolulipTM van Sederma.
Of laat je verrassen door de zwarte textuur van de Dark Ruby Glow Lip Balm. Deze reageert op de pH-waarde van de lippen en laat een donkerrode kleur achter. De balm hydrateert de lippen met zwarte bessenzaadolie en geeft ze een mooie glans.

Nu we weer meer onderweg en op pad zijn, willen we ons geen zorgen maken over onze make-up. Dankzij de Ultra Last2 Fixing Spray blijft je make-up gegarandeerd op zijn plaats tot wel 18 uur lang; zonder vlekken en waterproof. De transparante textuur bevat geen alcohol of parfum, voelt licht en comfortabel aan op de huid en is gemakkelijk aan te brengen, zelfs onderweg.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com