You are here: Home » Green gadgets » Ga, lekker energiezuinig, met de Camp-e op pad

Ga, lekker energiezuinig, met de Camp-e op pad

geschreven door Constance

Elektrisch rijden, het is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Of het nu om een fiets, scooter of auto gaat. En daar komt nu de camper bij; de Camp-e!

De actieradius van een Camp-e camper is 330 km (WLTP). Dit geeft in de praktijk een actieradius van 250 tot 280 km. Dus non-stop naar Zuid Frankrijk rijden zit er niet in, maar je gaat vaak, om de 2 uur stoppen. Dus dan is het niet alleen tijd voor om iets te eten of naar het toilet te gaan, maar ook om je camper op te laden. In 30 minuten zit je accu weer voor 80% vol. En je krijgt er een gratis Netflix account bij, dus kan je ook even rustig een film of serie bekijken.

De Camp-e is geheel elektrisch, dus kook je ook op inductie. Inductie koken blijft in de camperwereld een stap die velen niet durven te maken, het vereist een grotere elektrische setup. De huishoudaccu laadt constant bij door middel van vier zonnepanelen op het dak, zodat men ’s ochtends een eitje kan bakken op groene stroom. Verder is het ook een stuk veiliger dan een gastank aan boord hebben.

Verder heeft de Camp-e een wifi router aan boord, dus kan je altijd online zijn, mocht je dit willen. De keuken is volledig uitgerust met pannen en serviesgoed en je kan zelfs je koelkast, voor vertrek, laten vullen. Verder zijn er twee 2-persoonsbedden aanwezig; een bedbank en het hefbed in het dak. En omdat je de accu altijd en overal moet kunnen opladen krijg je 3 verschillende laadkabels mee.

Verder kan je, tegen een kleine meerprijs, nog extra zaken bij boeken. Dit zijn o.a. een skottelbraai, een fietsdrager en campingstoelen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com