You are here: Home » Eten & koken » Drink Guiltea en Zuivere Koffie

Drink Guiltea en Zuivere Koffie

geschreven door Constance

Een paar weken geleden waren Testman en ik een middag in Amsterdam, en aangezien het zonnetje heerlijk scheen, besloten we om even een terrasje te pikken. We bestelden een kop thee (niks bijzonders toch?) totdat we het theezakje openden…..

Want het theezakje was op dezelfde manier gevouwen als bij de straat aankopen van cocaïne. En dat dit niet zomaar is, bleek wel uit de tekst in het zakje; Guiltea (zo heet dit theemerk) wordt ingepakt door vrouwen die in de gevangenis zitten en op deze manier een 2e kans kunnen krijgen. Dit is een initiatief wat absoluut extra aandacht verdiend vonden Testman en ik.

Ben je nu geen theeleut maar meer een koffie drinker? Koop dan een pak (of nog liever een paar pakken) Zuivere Koffie, want op deze manier steun je een (ex)gedetineerde om een ambacht te leren.

Dus als je op zoek bent naar een lekker koffie of theepakket én je wilt iets moois doen? De cadeaupakketten met de naam Jailmail zijn een aanrader.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com