You are here: Home » Audio & video » Geef je IKEA Symfonisk bookshelf speaker een nieuwe look

Geef je IKEA Symfonisk bookshelf speaker een nieuwe look

geschreven door Constance

De nieuwe Symfonisk picture frame luidspreker van IKEA en Sonos ligt al bijna bij IKEA in de schappen, maar je kan nu ook de Symfonisk bookshelf speaker een nieuw uiterlijk geven.

Unisk introduceert frontjes van gerecycled vilt om je IKEA Symfonisk boekenplank luidspreker te personaliseren. Door simpelweg het bestaande (polyester) frontje te vervangen met een Unisk front krijgt de luidspreker een totaal nieuw uiterlijk. De frontjes kosten  €26,00 en je kan ze bestellen via uniskdesign.com.

Met drie kleuren vilten fronten breidt Unisk de bestaande collectie van in Nederlande geproduceerde houten en duurzame stoffen frontjes uit. Deze gerecyclede vilt collectie is gemaakt met vilt van oude uniformen van bekende bedrijven als KLM uniformen, ABN-AMRO pakken, en kostuums van Efteling entertainers.

De luidspreker heeft een gemakkelijk verwijderbaar front, wat zonder gereedschap vervangen kan worden zonder de speaker te beschadigen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com