You are here: Home » Audio & video » IKEA en Sonos lanceren een nieuwe SYMFONISK speaker, in een schilderijlijst

IKEA en Sonos lanceren een nieuwe SYMFONISK speaker, in een schilderijlijst

geschreven door Constance

In 2019 zijn IKEA en Sonos begonnen met hun samenwerking en dit had als resultaat de SYMFONISK tafellamp- en boekenplankspeaker. En in navolging op deze samenwerking ligt er, vanaf 15 juli as., een nieuwe SYMFONISK speaker in de IKEA winkels en dit model ziet eruit als een schilderijlijst. En je kan ook in de lijst de panelen wisselen (de panelen zijn vanaf 1 september as. te koop).

De SYMFONISK schilderijlijst met wifi-speaker kan aan de muur worden gehangen of worden neergezet. De speaker wordt standaard geleverd met een wit of zwart paneel met daarop een grafisch ontwerp dat geluid visualiseert. Daarnaast komen er 12 verwisselbare panelen (vanaf euro 14,99) bij, zodat de speaker past bij verschillende soorten kunst in huis en bij elk interieur: van een abstract design met geometrische figuren tot een paneel met verfspatten.

Je kan de schilderijspeaker neerzetten (dan moet je de speciale meegeleverde pootjes gebruiken) of ophangen en dat kan zowel horizontaal als verticaal.

Deze nieuwe speaker (euro 179,00 per stuk) maakt verbinding met je telefoon door middel van wifi (geen Bluetooth) en kan gekoppeld worden aan andere SYMFONISK en Sonos speakers. Ook kan de speaker gebruikt worden als enige geluidsbron in de kamer. Net als de andere SYMFONISK producten is de speaker te bedienen via de Sonos-app en met deze app krijg je toegang tot meer dan 100 streamingdiensten. Als je in het bezit bent van meerdere speakers kan je elke speaker individueel aansturen. Je kan bijvoorbeeld muziek afspelen in de ene kamer terwijl de kinderen in een andere kamer naar een luisterboek luisteren, of in het hele huis dezelfde muziek afspelen en ook kan je de speakers koppelen voor stereogeluid. (Dit werkt alleen voor de SYMFONISK schilderijlijst speakers, en niet voor een combinatie met de andere SYMFONISK speakers).

Uit eigen ervaring (ik heb zowel een Sonos One installatie, als de SYMFONISK boekenplankspeakers in gebruik) weet ik dat het installeren van Sonos producten heel gemakkelijk gaat, ik bedien alle speakers met behulp van de Sonos app.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com