You are here: Home » Audio & video » Sony introduceert de Bluetooth nekband speaker

Sony introduceert de Bluetooth nekband speaker

geschreven door Constance

Thuiswerken, we doen nu al ruim anderhalf jaar niks anders. En om het thuiswerken nog eenvoudiger te maken introduceert Sony de SRS-NB10 nekband-speaker met Bluetooth. Deze speaker met ingebouwde microfoons rust comfortabel op de schouders en kan de hele dag gedragen worden. Met de NB10 kan overal in huis op een prettige manier een conference call gevoerd worden. Of het nu zittend, staand of lopend is deze, speaker produceert een uitstekend geluid en heldere stemoverdracht.

Deze speaker zorgt voor hoogwaardige overdracht van stemgeluid via Precise Voice Pickup-technologie en zo ben je altijd goed verstaanbaar, zelfs in een luidruchtige omgeving. 

De SRS-NB10 is uitgerust met speakers die opwaarts gericht zijn. Dit zorgt ervoor dat het geluid voor de oorschelpen wordt geoptimaliseerd. Passieve radiatoren die aan de achterkant zijn ingebouwd, versterken de bas om ervoor te zorgen dat het geluid goed uitgebalanceerd is. Zo zijn collega’s, vrienden of familie duidelijk verstaanbaar, ook bij een laag volume en met anderen in dezelfde ruimte.

De microfoon is gemakkelijk te bedienen tijdens conferentiegesprekken. Met een simpele klik op de MIC Mute-knop wordt de microfoon uitgeschakeld. Het volume is aan te passen met de volumeknoppen aan de zijkant van de SRS-NB10. Kies een niveau die prettig aanvoelt en speel en pauzeer muziek door de knop op de nekband-speaker aan te raken.

De SRS-NB10 is niet alleen gemaakt voor op het werk. De draadloze nekband-speaker is licht en comfortabel met een stevige pasvorm om de nek die zacht op de schouders rust. Vanaf de eerste vergadering tot favoriete muzieksessies tijdens het koken: de SRS-NB10 is de hele dag comfortabel.

De SRS-NB10 kan een hele dag vol telefoongesprekken, muziek afspeellijsten, tv-series en nog veel meer aan. De batterijduur gaat tot wel 20 uur mee. Blijf de hele dag aan de gang ongeacht hoeveel online vergaderingen er op de agenda staan. Begint de batterij toch leeg te raken, met een snelle oplaadbeurt van 10 minuten is het mogelijk om tot een uur extra te werken of spelen. De SRS-NB10 is ook compatibel met USB Type-C .

De SRS-NB10 is uitgevoerd met Multipoint Connection. Dit betekent dat twee apparaten tegelijk aangesloten kunnen worden, zoals een laptop en een smartphone. Als er een zakelijke gesprek binnenkomt via de laptop terwijl muziek wordt afgespeeld op een smartphone, kan de Play/Call-knop aan de linkerkant van de nekband-speaker worden ingetoetst. Zodra het gesprek is beëindigd, wordt de muziek verder afgespeeld zonder opnieuw te verbinden.

De nekband-speaker biedt ook bij een laag volume helder en persoonlijk geluid. Sluit de SRS-NB10 via Bluetooth aan op een tv, smartphone of muziekapparaat en geniet van films, tv-programma’s en afspeellijsten zonder de buren, huisgenoten of andere gezinsleden te storen. Dankzij het IPX4 spatwaterdichte design is de SRS-NB10 ook te gebruiken tijdens dagelijkse klusjes zoals de afwas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com