You are here: Home » Beauty » HAPPY EARTH gaat plasticvrij

HAPPY EARTH gaat plasticvrij

geschreven door Constance

Jullie weten dat wij bij ons thuis fan zijn van de deo’s van HAPPY EARTH. En er een leuk én milieu vriendelijk nieuwtje te melden want HAPPY EARTH gaat plasticvrij!

De deodoranten van HAPPY EARTH zijn 100% natuurlijk, gemaakt van natuurlijke minerale zouten. Na het aanbrengen laat de deo een microscopisch laagje van minerale zouten achter op de huid. Deze doden de bacteriën die een onaangename geur veroorzaken, zonder de poriën te blokkeren of af te sluiten en hierdoor blijf je de hele dag fris ruiken.

De vervanger van het plastic is kurk.  Kurk is een 100% duurzaam en milieuvriendelijk product. Het is volledig biologisch afbreekbaar en kan gerecycled worden zonder uitstoot van giftige stoffen. De kurkeik, waar de kurk van gestript wordt, kan tot wel 200 jaar oud worden en levert door het strippen zelfs actief een steentje bij aan het beperken van de opwarming van de aarde.

HAPPY EARTH kiest daarom voor biologisch afbreekbaar ‘zero waste’ kurk als verpakking van de Pure Crystal Deo! De plasticvrije, 100% natuurlijke, geurloze stick biedt effectieve bescherming tegen nare geurtjes, laat geen witte vlekken achter en is hypoallergeen, dus is ook geschikt voor de gevoelige huid.

Maar er is meer. Want wist je dat blik de meest gerecyclede verpakkingsvorm is in Europa? Blik wordt niet voor niets
de recyclingkampioen genoemd; maar liefst 96% van alle stalen blikjes in Nederland komt weer als staal terug, met behoud van kwaliteit. HAPPY EARTH heeft twee deodorant balms in 45 grams blikjes. Deze deodoranten zijn behalve plasticvrij ook
100% natuurlijk, 100% effectief en bevatten 0% chemicaliën. De HAPPY EARTH Deo Balms zijn verkrijgbaar in een frisse Bergamot variant en een rustgevende Lavender versie. Ze zijn beide verrijkt met botanische extracten, huidverzachtende sheabutter en essentiële oliën. Een kleine hoeveelheid ter grootte van een ert per dag is voldoende.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com