You are here: Home » Beauty » Al je cosmetica en parfums koop je eenvoudig én voordelig online

Al je cosmetica en parfums koop je eenvoudig én voordelig online

geschreven door Constance

Wie vindt het niet fijn om parfum, cosmetica en andere verzorgingsproducten met een goede korting te kunnen kopen? En dan ook nog eens zonder dat je huis uit hoeft te gaan?

Dat kan heel eenvoudig want het assortiment parfum en cosmetica van parfumdreams bevat alle grote én bekende merken, voor zowel dames als heren.

Wat is parfumdreams?

Parfumdreams is voor oorsprong een Duits bedrijf en heeft behalve een online shop, ook een aantal ‘echte’ winkels, deze heten Akzente en parfumdreams verkoopt meer dan 500 merken. Doordat parfumdream het kwaliteitskenmerk ‘geautoriseerde online handelaar’ heeft gekregen mogen zij ook alle bekende merken, zoals o.a. Yves Saint Laurent, Gucci en Dior, verkopen waardoor je weet dat je het originele product koopt en geen namaak.

Wat kan ik allemaal kopen bij parfumdreams?

Behalve parfum en make-up, kan je ook terecht voor huidverzorgingsproducten (voor hem en haar) maar ook accessoires en gecertificeerde natuurcosmetica.

Parfumdreams verkoopt haar parfums tegen hele lage prijzen, en in de sale zijn sommige merken en geuren wel voor de helft goedkoper dan bij andere online shops. En hebben zij, met de feestdagen, leuke cadeaus en geschenkverpakking in hun assortiment.

Ook op gebied van huid- en haarverzorging en accessoires kan je je slag slaan. Want of het nu een badjas, een elektrische tandenborstel, een toilettas of een geurkaars is, deze zijn bij parfumdreams te koop. Net als haarstylingsapparaten, shampoos en haarkleuringen.

En alle producten zijn origineel en geen replica’s en worden rechtstreeks vanuit Duitsland naar Nederland verstuurd.

Hoe werkt het bestelproces?

Nadat je je winkelmandje hebt afgerekend (bestellingen vanaf euro 30,00 worden gratis verzonden, anders betaal je euro 3,50) krijg je een bevestigingsmail. Alle pakjes worden met DHL Parcel NL verzonden en binnen 4 tot 6 werkdagen heb je je bestelling in huis. En als je wil worden de producten ook nog, gratis, feestelijk verpakt. En je krijgt, in de mail, een track & trace code waarmee je je bestelling kan volgen, zodat je ook weet wanneer de DHL pakketbezorger bij je voor de deur staat.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Dat kan op heel veel manieren, zoals iDeal, Paypal, Credit- of Debitcard, Amazon Pay en vooruitbetaling. Als je kiest voor Koop op rekening of Koop op afbetaling dan wordt alles via Klarna geregeld. Bij koop op rekening, heb je 14 dagen de tijd om je betaling te doen, nadat je je pakje is bezorgd. Bij koop op afbetaling, betaal je je bestelling, na ontvangst, in termijnen.

Mocht je een tegoedbon hebben, vergeet deze dan niet in te wisselen tijdens het bestelproces.

Heb ik garantie op mijn bestelling?

Mocht je pakket beschadigd bij je huis aankomen, of niet compleet zijn, meldt dit dan zo spoedig mogelijk aan parfumdreams. De klantenservice reageert, tijdens de openingstijden, binnen 2,5 uur op al je vragen en/of klachten. Contact opnemen kan via de mail, het contactformulier of telefonisch.

Mocht je alsnog niet blij zijn met de bestelde producten dan kan je deze, in de originele verpakking en ongebruikt en onbeschadigd, tot 180 dagen (wettelijke periode is 14 dagen) na aankoop terugsturen, en je hoeft hiervoor geen verzendkosten te betalen. Daarna krijg je binnen 14 dagen je geld teruggestort. 

Proef op de som

Ik was zelf natuurlijk behoorlijk nieuwsgierig of de prijzen van o.a. parfums inderdaad zo veel lager liggen dan bij andere winkels. Als je top 10 sale parfums neemt, zie je dat deze prijzen gemiddeld inderdaad zo’n euro 10 tot 25 lager liggen. Dus dat is wel heel snel én gemakkelijk besparen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com