You are here: Home » Men's gadgets » Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL

Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL

geschreven door Constance

Ik heb niks met Carnaval maar toen afgelopen week de folder vd ANWB op mijn deurmat lag, kreeg ik acuut de slappe lach en zei tegen Testman; ‘Ik voel een artikel aankomen’. Want je kan dit jaar naar Carnaval verkleed als ANWB Praatpaal!!!

Het knalgele Praatpaalpak is unisex (al kan ik me niet voorstellen dat er heel veel vrouwen dit pak zullen gaan dragen) en er horen 2 grote oorschelpen bij. Ook aan het hossen is gedacht, door de elastieken boorden aan de onderkant van de broekspijpen sluit het pak goed aan op je schoenen. Het carnavalspak is makkelijk aan (en uit) te doen door de ritssluiting aan de voorzijde van het pak. De bijpassende pet is voorzien van de bekende gele oorschelpen, die zijn bevestigd met klittenband.

Het pak is vanaf as. maandag te bestellen en is niet in de ANWB winkels te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com