Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Plantronics introduceert 5 nieuwe headsets Plantronics introduceert 5 nieuwe headsets
  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera
  • Honeywell lanceert de Lyric C2 WiFi beveiligingscamera Honeywell lanceert de Lyric C2 WiFi beveiligingscamera
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
wonen

December cadeautip; Sony gadgets

Speciaal voor alle gadgetsfreak in het gezin of vriendenkring heeft een Sony een aantal mooie producten voor je. En ze zijn natuurlijk ook ideaal om jezelf eens lekker te verwennen.

Woon je in een appartement of heb je een kleine woonkamer maar wil je wel genieten van home cinema geluiden? Het Sony HT-MT300 home cinema systeem past in iedere woonkamer (groot en klein) want de draadloze subwoofer is zo dun (slechts 9,5 cm!) dat hij met gemak onder de bank geplaatst kan worden. Daardoor is het basgeluid goed voelbaar tijdens een gamesessie of het kijken van een film. Bovendien kan optimaal van muziek genoten worden door de ingebouwde Bluetooth en NFC functie en hiermee kan je de HT-MT300 direct met een telefoon of tablet verbinden.

Ben je regelmatig op pad? Voor de frequente reiziger of absolute muziekliefhebber heeft Sony de true wireless WF-1000X oordopjes en de WH-1000XM2 headphone. Deze modellen zijn uitgerust met de allerbeste noise cancelling op de markt. De WF-1000x oordopjes zijn zeer compact en ideaal voor gebruik buitenshuis. Met een accuduur van 3 uur en een bijgeleverde case die tevens fungeert als oplader kunnen de oordopjes met quick charging nog eens twee volledige ladingen krijgen. De WH-1000xm2 heeft een accuduur van maar liefst 30 uur. Ideaal voor lange vluchten, of gewoon als er van een rustmomentje genoten wordt. De geluidskwaliteit is zeer hoogwaardig en via de handige App voor IOS en Android zijn diverse functies instelbaar.

En voor de echte styldiva’s heeft Sony de H.ear on 2 WH-H800 wireless on-ear headphone. Dit stijlvolle model is beschikbaar in 5 trendy kleuren: Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold en Moonlight Blue. Deze zijn uitstekend af te stemmen op de kledingstijl van iedere muziekliefhebber. Alle losse elementen van de headphones hebben namelijk dezelfde kleur: van de behuizing tot het snoer. Met een hip en comfortabel design en een accuduur van 24 uur kan langdurig van muziek genoten worden van zeer hoge kwaliteit audio.


Ben je een (fanatieke) sporter? De MDR-XB50BS wireless in-ear headphones zijn speciaal ontworpen om het comfort en gemak tijdens het sporten voorop te stellen. Doordat ze simpel te verbinden zijn via Bluetooth en NFC kan de workout in no time beginnen. En door de EXTRA BASS performance krijgt de sporter een boost om nog verder te gaan. Zelfs regen of sneeuw is geen excuus om niet naar buiten te gaan want door de IPX4 waardering kan de XB50BS tegen spatwater.
Ga je gezellig feesten bij vrienden of familie? En wil je ook genieten van jouw muziek? Dan is de compacte SRS-XB30 een goede optie. Deze draadloze Bluetooth speaker (spatwater bestendig) kan gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden en heeft ie ingebouwde lichteffecten die het feest helemaal af maken. Met een batterijduur van 24 uur en de optie om meerdere apparaten tegelijk te verbinden kan iedereen tot in de late uurtjes feesten.

En wil je alle feestelijkheden vastleggen maar heb je geen zin om te slepen met een grote camera? De DSC-WX500 Compact camera (in zwart, rood en wit) heeft een 30x optische zoom en maakt ie uitstekende foto’s bij beperkt licht. En ook voor de beginnende vlogger is de DSC-WX500 perfect want dankzij het omklapbaar scherm is vloggen kinderspel en via de snelle autofocus stel je altijd scherp.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?