You are here: Home » Shoppen » December cadeautip; Sieraden voor bijzondere momenten

December cadeautip; Sieraden voor bijzondere momenten

geschreven door Constance

Als moeder en vrouw zijnde herken je het vast wel: het liefst wil je de tijd even stilzetten om alle mooie momenten met je kind op te slaan. Dé manier om herinneringen tastbaar te maken voor later? Sieraden! Bij de online shop van KAYA sieraden kan je terecht voor een speciale collectie voor moeder en kind. Zoals extra sterke babysieraden (ideaal kraamcadeau!), kettinkjes waarin je de naam van jouw spruit kan laten graveren, ringen met een geboortesteen en de leukste kinderoorbellen.

Zo kan je, dmv. deze kindersieraden, speciale momenten van je kind tastbaar herinneren. Voor lieve meiden, stoere jongens én voor de allerkleinsten exta sterke baby armbandjes! Vier de geboorte van je (klein)dochter met zo’n schattig sieraad. Of geef een tastbaar aandenken voor je baby die 1 jaar wordt, haar doop, communie, haar verjaardag of de eerste keer dat ze een bruidsmeisje mag zijn. Allemaal prachtige momenten voor een bijzondere sieraden. Een kinderarmbandje om haar mollige polsje of glinsterende zilveren kinderoorbellen voegen iets speciaals toe aan háár feestelijk moment, daarna wordt het een bewaarsieraad voor later.

Extra leuk: bij veel sieraden is ook een mama versie verkrijgbaar zodat moeder en dochter samen kunnen stralen. Mom & Me is een moeder en dochter armband setje voor jullie sámen. Twee identieke sieraden die symbool staan voor jullie bijzondere band. KAYA’s baby sieraden mét bijpassende mama armbandjes zijn het perfecte kraamcadeau met naam voor elke kersverse mama! Of om je mama te laten weten hoeveel ze voor je betekent. Zie je je kleine meid al trots door de kamer lopen met haar glinsterende ‘hetzelfde als mama’ armbandje? Alle kinderarmbandjes en mama sieraden zijn gemaakt van luxe materialen zoals échte zoetwaterpareltjes, twinkelende kristallen, edelstenen en geboortesteen edelstenen.

En om kinderen in Gambia een betere toekomst te geven doneert KAYA per sieraad een bedrag aan stichting Eduki zodat kinderen in Gambia naar school kunnen. Tot nu toe doneerde KAYA ruim €6000 zodat 16 kinderen naar school kunnen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com