You are here: Home » Gadget nieuws » December cadeautip; Star Wars Jedi Challenges

December cadeautip; Star Wars Jedi Challenges

geschreven door Constance

Er zijn maar weinig films met zoveel fans als Star Wars. Of ze nu een echte verzamelaar zijn of net hun eerste film hebben gezien; allemaal weten ze nog het magische moment dat ze voor het eerst de blauwe gloed van de lightsaber zagen. En speciaal voor alle Star Wars-fans heb ik alvast een leuke cadeautip voor Sinterklaas of Kerst, want met Star Wars Jedi Challenges kan je, net als een Jedi trainen en wel met behulp van Augmented Reality.

Je kunt met je eigen lightsaber vechten en dat is toch een droom echt Star Wars fan! Star Wars: Jedi Challenges is een nieuw AR-product dat je gebruikt in combinatie met je smartphone. En de Lenovo Mirage AR headset, Lightsaber controller en Tracking Beacon zorgen voor 3 verschillende ervaringen:
Lightsaber Battles: met een lightsaber in de hand train je als een Jedi door het op te nemen tegen legendarische personages uit de dark side, zoals Kylo Ren en Darth Vader.
Strategic Combat: spelers kunnen troepen van de Republic, Rebel Alliance en Resistance aansturen en hiermee strijden tegen de vijanden die boven je eigen vloer zweven. Werk aan je strategie en tactieken door deel te nemen aan strategische gevechten in je eigen kamer.
Holochess: misschien wel één van de meest iconische spellen komt tot leven! Holochess veroverde de harten van Star Wars-fans toen het voor het eerst werd gespeeld in Star Wars: Episode IV – A New Hope. Vanaf nu kun je het spel zélf spelen.

May the force be with you.

[youtube]https://youtu.be/NwD3t_mlRbU[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com