Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
shoppen

Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes

We weten niet hoe het komt maar bijna iedereen heeft of krijgt last van stinkende (sport)schoenen en sneakers en daardoor krijgen bacteriën kans en deze veroorzaken dan weer zweetvoeten, voetschimmel en schimmelnagels!

Maar je kan de natuur een handje helpen en het probleem bij de bron aan te pakken. Want je wast je kousen, sokken en ondergoed immers elke dag maar je schoenen kan je vaak niet wassen. Maar bacterievrij maken kan wel, en wel met behulp van een UV-led schoenreiniger/droger.

Door dagelijks de UV-led schoenreiniger/droger in je schoenen/sneakers te plaatsen krijgen zweetvoeten, schimmelnagels en voetschimmels geen kans meer omdat de bacteriën en schimmels worden gedood.

Voor stinkende en natte schoenen zoals je dagelijkse schoenen, voetbalschoenen, hardloopschoenen, hockeyschoenen, tennisschoenen, golfschoenen en skischoenen, motorlaarzen, paardrijlaarzen en zeillaarzen en alle helmen is een bijkomend voordeel dat de schoenen/laarzen/helmen daarna ook droog en geurvrij zijn.

En als extraatje; in de winter kan je je schoenen en laarzen ook voorverwarmen voordat je ze aantrekt en dat is weer ideaal voor mensen die altijd koude voeten hebben!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?