You are here: Home » Gadgets » Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes

Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes

geschreven door Constance

We weten niet hoe het komt maar bijna iedereen heeft of krijgt last van stinkende (sport)schoenen en sneakers en daardoor krijgen bacteriën kans en deze veroorzaken dan weer zweetvoeten, voetschimmel en schimmelnagels!

Maar je kan de natuur een handje helpen en het probleem bij de bron aan te pakken. Want je wast je kousen, sokken en ondergoed immers elke dag maar je schoenen kan je vaak niet wassen. Maar bacterievrij maken kan wel, en wel met behulp van een UV-led schoenreiniger/droger.

Door dagelijks de UV-led schoenreiniger/droger in je schoenen/sneakers te plaatsen krijgen zweetvoeten, schimmelnagels en voetschimmels geen kans meer omdat de bacteriën en schimmels worden gedood.

Voor stinkende en natte schoenen zoals je dagelijkse schoenen, voetbalschoenen, hardloopschoenen, hockeyschoenen, tennisschoenen, golfschoenen en skischoenen, motorlaarzen, paardrijlaarzen en zeillaarzen en alle helmen is een bijkomend voordeel dat de schoenen/laarzen/helmen daarna ook droog en geurvrij zijn.

En als extraatje; in de winter kan je je schoenen en laarzen ook voorverwarmen voordat je ze aantrekt en dat is weer ideaal voor mensen die altijd koude voeten hebben!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com