You are here: Home » Accessoires » Cabin Zero handbagage

Cabin Zero handbagage

geschreven door Constance

Voor een deel van Nederland gaat de herfstvakantie beginnen en veel mensen gaan op pad met het vliegtuig. Schiphol heeft al aparte rijen voor iedereen die met een handbagagetrolley op pad gaat, en je bent nu sneller door de controle als je alleen met een tas reist zónder wielen. Maar je hebt misschien geen zin om bij te moeten betalen voor je koffer, of je gaat maar een paar daagjes weg en hoef je geen koffer mee. En toch wil je niet te lang wachten, want nu? Cabin Zero tassen zijn voor dit soort ‘situaties’ ideaal, want je kan (in de grootste maat) net zoveel kwijt als in een handbagagetrolley, maar hij heeft geen wielen en ziet eruit als een rugzak.

De Cabin Zero Ultra Light Cabinbag Classic (grootste maat = 44 liter) is dus een handbagage trolley, maar dan zonder de wielen en de trekslang. De tas is handig te dragen dankzij de verstelbare, gevoerde schouderbanden en de extra boven- en zij handgrepen. De Cabin Zero beschikt over een groot hoofdvak, steekvak en een vak met rits. Aan de voorkant zit een voorvak met rits en dit vak is ideaal voor het opbergen van een paspoort en vliegticket. De voorkant van de tas heeft ook een extra vak met ritssluiting voor spullen die je vaak of snel bij de hand moet hebben.

De tassen voldoen aan de IATA-norm en mogen dus bij de meeste luchtvaartmaatschappijen als handbagage worden meegenomen. Het formaat van de rugtassen is eenvoudig aan te passen met de compressieriemen en deze zorgen er ook voor dat kleding en toiletartikelen stevig op hun plek zitten. Eenmaal op de plek van bestemming kan de tas in een handomdraai worden omgetoverd tot stoere rugzak die kan worden meegenomen tijdens het ontdekken van de stad. De tas kan zowel in de hand als op de rug worden gedragen.


Vind je 44 liter een beetje aan de grote kant? Er is ook een Cabin Zero van 28 en 36 liter te koop en wil je optimaal gebruik maken van je Cabin Zero tas? Schaf dan gelijk de speciaal ontworpen Cabin Cubes aan die je kleding, accessoires en schoenen op de meest optimale manier organiseert.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com