You are here: Home » Ladygadgets » Baubax multifunctionele jas voor op reis

Baubax multifunctionele jas voor op reis

geschreven door Constance

En in het kader van handige reistips heb ik er nog een voor je, nl. de Baubac multifunctionele (reis)jas. Baubax is een paar jaar geleden via Kickstarter gelanceerd en was meteen ‘uitverkocht’. Baubax is een windbreaker (of bomberjack, of een sweater of blazer, afhankelijk van het model dat je bestelt) en elk model heeft meer dan 15 verschillende functies ingebouwd en deze maken het reizen, per trein/auto/vliegtuig een stuk gemakkelijker en aangenamer.

Zo zit er in de capuchon een opblaasbaar nekkussen en ook een flap die je voor je ogen klapt als verduistering. De binnenkant heeft meerdere zakken, voor onder meer je smartphone, paspoort, portemonnee en zelfs een tablet en zolang je je rits dichthoudt word je dus met geen mogelijkheid gerold. Het rechterborstzakje is precies groot genoeg voor een blikje, zonder dat je er frisdrank uit morst. In de manchet, onderaan de mouw, zitten handschoenen verwerkt, dus heb je nooit meer koude handen als je handschoenen vergeten bent. Verder zit er aan de rits een ingebouwde pen en is er 1 vak zelfs waterafstotend, zodat je smartphone niet nat kan worden. Je kunt de capuchon van het Baubax colbert verwijderen waardoor je het colbert ook naar een vergadering kan dragen.

Van elk Baubax model is er een dames- en herenversie te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com