You are here: Home » Beauty » Christian Faye goes back to the nineties.

Christian Faye goes back to the nineties.

geschreven door Constance

Dit najaar gaan we terug naar de jaren negentig. Deze periode stond bekend om zijn fluwelen stoffen in diepe donkere kleuren, heel veel denim en fashion geïnspireerd op mannenpakken. Maar de jaren negentig had ook een typerende make-up look; donkerbruine of dieppaarse Smokey Eyes en lipsticks. En om deze flashback naar de nineties te eren lanceert Christian Faye twee prachtige oogschaduw paletten: het Smokey Eye Pallet en het Quattro Eyeshadow Palet.

Christian Faye Quattro Eyeshadow bestaat uit 4 prachtige, bruin getinte kleuren. Ontworpen om een intense maar subtiele look te creëren. Deze oogschaduws zijn her-ontwikkeld met intensievere pigmenten voor een rijker effect. Elke oogschaduw is vol van kleur met een zacht fluwelen finish. Door de veelzijdige formule is het makkelijk en gelijkmatig aan te brengen.
De oogschaduw kan gebruikt worden voor arcering, highlighting en als eyeliner. Ga voor heel natuurlijk of creëer juist een intense look, die de nadruk legt op de ogen. De lichte tinten doen de ogen oplichten, de in between tinten shapen en contouren en de donkere tinten geven het gewilde smokey eye effect. De Quattro Eyeshadow is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Smokey Eye van Christian Faye is tijdloos en sexy. Smokey eyes kunnen je look van girl-next-door veranderen naar een instagrammable it-girl. Een variatie van kleuren en texturen komen samen in één palet, om je ogen op te maken met een gelaagde techniek. De zes kleuren matchen en blenden perfect met elkaar. De kleuren zijn makkelijk te layeren waardoor er de mogelijkheid is om zelf te bepalen hoe intens de look wordt. Van heel natuurlijk naar een ultra-smokey, elke look is mogelijk. Creëer de look zoals jij wilt!
En ben je nog geen smokey eye expert? In iedere verpakking vind je een speciaal ontworpen step-by-step guide. Creëer de perfecte smokey eye, van beginners tot pro’s.

De Smokey Eye collectie, bestaande uit 4 verschillende paletten, creëren elk een unieke look met een eigen focus. Christian Faye experts hebben gekozen voor deze specifieke kleuren omdat het zowel geschikt is voor zowel een intense avond look als een everyday look. De hoog dekkende, intense en langdurige kleuren zijn verkrijgbaar inclusief spiegel en twee kwastjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com