You are here: Home » Kantoor » BIC lanceert nieuwe Star Wars artikelen

BIC lanceert nieuwe Star Wars artikelen

geschreven door Constance
Ben je dol op Star Wars? Dan kan je nu je kantoor ‘opfleuren’ met de nieuwe BIC Star Wars collectie want BIC introduceert een nieuwe serie Star Wars-kantoorbenodigdheden met de beroemde personages uit de Star Wars-saga.
De beroemde Star Wars-saga begon in 1977 en is wereldwijd een generatie overschrijdend fenomeen geworden, dat gevolgd wordt door miljoenen fans en aspirant-Jedi’s. Lang geleden, in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan vochten aanhangers van het licht tegen het duister, om het evenwicht in het universum te behouden.
De prachtige, tijdloze succesverhalen waar kinderen, tieners en volwassenen van genieten en die hun dag een nieuwe dimensie geven dankzij hun favoriete en iconische BIC-kantoorbenodigdheden. Dus als je een fan  bent of wat fantasie wilt toevoegen aan je dagelijkse leven, vind je altijd een BIC Star Wars-product naar je zin. Je hoeft dan alleen nog maar je favoriete Star Wars-motief te kiezen en te beslissen welke kant van de ‘kracht’ je steunt!
Zo kan je aantekeningen maken met de 4-kleurige ballpoint BIC 4 Colours en je fouten corrigeren met Tipp-Ex Mini Pocket Mouse-correctietape. Potloodgebruikers pakken een BIC Evolution-grafietpotlood om te schrijven of tekenen en kinderen zullen blij zijn met de BIC XPen-vulpen en de BIC-lijmstick voor school en thuis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com