You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Alcatel 3 en Alcatel 1S smartphones zijn nu beschikbaar

Alcatel 3 en Alcatel 1S smartphones zijn nu beschikbaar

geschreven door Constance

Alcatel heeft 2 nieuwe smartphones gelanceerd: de Alcatel 3 en Alcatel 1S. De Alcatel 3 gelanceerd op het Mobile World Congress 2019 in Barcelona. Deze smartphone biedt je een ideale kijkervaring en een stijlvolle afwerking die comfort combineert met alle praktische functionaliteiten. De Alcatel 1S is een aanrader voor degene die op zoek is naar een zeer complete smartphone voor een betaalbare prijs.

Alcatel 3

De Alcatel 3 biedt een kijkervaring voor diverse interacties via het nieuwste 5,9-inch HD+ 19,5:9 display. Deze smartphone is ideaal voor het bekijken van video’s, foto’s en de nieuwste online content.

De beiden varianten van de Alcatel 3 draaien op de Qualcomm Snapdragon 439 processor en beschikken over de volgende ingebouwde opslagruimte; 3/32GB en 4/64GB, dit biedt meer dan voldoende ruimte voor al je multimedia. De 3500 mAh-batterij zorgt er bovendien voor dat de smartphone meer dan één dag van stroom voorzien is. De Alcatel 3 draait op Android 8 en krijgt een update naar Android 9 in Q3 2019.

Met dit apparaat kun je niet alleen prachtige foto’s maken met de 13MP+5MP dubbele camera’s en 8MP camera aan de voorkant, maar ook gemakkelijker kwalitatieve foto’s maken dankzij AI imaging scene detection, ongeacht of je portretten, landschappen of objecten fotografeert. Daarnaast helpt Google Lens items snel op te zoeken. Je passeert een monument en wilt meer weten? Maak een foto en je krijgt alle details door Google Lens te activeren. Ben je in een museum? Google Lens kan je ook informatie geven over de beroemdste schilderijen. Daarnaast heeft de Alcatel 3 AR emoji’s, een leuke manier om de communicatie met vrienden te personaliseren door leuke videoboodschappen te sturen.

De Alcatel 3 is nu verkrijgbaar voor €159 (3+32GB versie) in blauw-paars en zwart-blauw en €189 (4+64GB versie) in blauw-paars en zwart-blauw.

Alcaltel 1S

De Alcatel 1S heeft premium functies en heeft alle features die je van een smartphone verwacht: een dubbele camera, 3GB RAM gecombineerd met 32GB geheugen, een vingerafdrukscanner, Face Key en Android Pie. Deze smartphone is perfect voor mensen die vaak onderweg en verbonden willen zijn.

Word geïnspireerd en leg de wereld om je heen vast met de 13MP + 2MP dubbele camera met real-time bokeh effect.
De Alcatel 1S heeft een 5,5-inch 18:9 HD+ display en geeft een uitstekende kijkervaring met een strak design. De Alcatel 1S heeft een 2,5D glazen voorkant en een geborstelde metallic afwerking aan de achterkant.

De Alcatel 1S kost  €109 en je kan kiezen uit de kleuren zwart en blauw.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com