You are here: Home » Gadget nieuws » Design luchtverkoelers

Design luchtverkoelers

geschreven door Constance

De zomer is aan aantocht en de 1e tropische dag ligt alweer achter ons. En het Nederlandse merk Duux lanceert een serie design luchtverkoelers die iedereen, in huis en op kantoor, verkoeling geven maar er ook nog eens heel mooi uitzien.

Ga je voor draadloos, compact of extra krachtig? Duux brengt 5 nieuwe modellen uit en ze worden tevens gecombineerd met andere functies om de luchtkwaliteit te verbeteren, zoals luchtbevochtiging, muggenverjaging en luchtontvochtiging. Dus zeg nu maar  vaarwel tegen onproductieve dagen achter je laptop, zweterige uren in de keuken of slapeloze nachten!

Flow is een luchtkoeler, bevochtiger en muggenverjager in-een. De compacte Flow koelt de lucht, verbetert de luchtvochtigheid en beschikt over een antimuggenmodus om muggen te verjagen. Het filter in deze luchtkoeler absorbeert water en produceert zo een heerlijk koele luchtstroom binnen een bereik van 10m². Flow is met zijn slanke design, in wit of antraciet, niet alleen stijlvol maar ook compact: hij is niet groter dan een A4’tje. Deze alleskunner heeft een sterke ventilator, groot bereik en een watertank van bijna 10 liter. Bovendien verbetert hij de luchtvochtigheid en is hij tot 13 uur te gebruiken zonder dat je de watertank hoeft bij te vullen. Flow is tevens voorzien van een ionisator om stofdeeltjes in de lucht te vangen en te filteren.

De Whisper Flex is de ideale ventilator voor wie niet stil kan zitten: de ventilator is namelijk super flexibel! Dankzij de optionele accu kun je hem gemakkelijk verplaatsen en met de verlengbuis kun je hem instellen als tafel- of vloermodel. Bovendien kun je de ventilator zowel horizontaal als verticaal laten oscilleren in een van de 26 standen. Dat doet de Duux Whisper Flex, verkrijgbaar in wit en zwart, ook nog eens allemaal fluisterstil zodat je rustig kunt gaan slapen of ongestoord een boek kunt lezen in de tuin.

De Globe tafelventilator heeft dankzij zijn krachtige motor een bereik van maar liefst 7 meter. Zet je hem op je bureau, aanrecht of in de caravan, dan biedt hij verkoeling aan de hele ruimte. Duux ontwikkelde Globe namelijk niet alleen met een sterke DC-motor maar ook met horizontale (90⁰) en verticale (80⁰) oscillatie. Globe is verkrijgbaar in wit en zwart en heeft 3 standen die in te stellen zijn met de slimme touchbediening of de afstandsbediening. En verder is Globe ook duurzaam, hij is voorzien van LED indicatie lampjes en in de laagste stand gebruikt hij slechts 2W. En wil je rustig gaan slapen? Dan stel je de automatische time-out modus in zodat hij uit gaat wanneer jij in slaapt valt.

Flow Mini is een klein apparaat maar wel perfect in staat om de lucht 4 tot 5 graden koeler te maken. In tegenstelling tot gewone ventilatoren blaast Flow Mini lucht door een vochtig filter om een koel briesje te verspreiden. Met zijn compacte design, in wit of antraciet, past hij op elke tafel of nachtkastje, zodat je binnen handbereik de instellingen kunt aanpassen via de touchbediening met verlichte knoppen. Zijn krachtige ventilator heeft een bereik tot 4m² en ondanks zijn minimale stroomverbruik heeft hij een continue gebruikstijd van 5 uur. Wil je de blaasrichting aanpassen? Zet dan eenvoudig het ventilatierooster omhoog of omlaag.

Mobiele airco Blizzard maakt het leven op hete dagen een stuk aangenamer. Thuis, op het werk of op vakantie is dit je nieuwe vriend. Duux Blizzard is een mobiele airco met front output voor extra efficiënte verkoeling in ruimtes tot 28m². Dankzij de wielen en grepen aan weerszijden kun je hem overal neerzetten. Blizzard is weliswaar compact maar ook krachtig: hij heeft een koelvermogen van maar liefst 12.000 btu/u. Dat is zo’n 8m³ luchtverplaatsing per minuut. Met zijn 3 handmatig instelbare snelheden, automatische koelmodus (actief bij temperaturen vanaf 23⁰C), superstille nachtmodus en automodus biedt de Blizzard voor elk wat wils. Hij beschikt tevens over een ontvochtigingsmodus voor de ideale luchtvochtigheid. De touch bediening van Blizzard’s geïntegreerde digitale LCD-scherm laat de omgevingstemperatuur zien en de afstandsbediening met silicone toetsen kan worden opgeborgen in het apparaat zelf.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com