You are here: Home » Eten & koken » SPA lanceert bruiswater met nieuwe smaken

SPA lanceert bruiswater met nieuwe smaken

geschreven door Constance

SPA heeft diverse nieuwe watersmaken geïntroduceerd, nl. SPA REINE SUBTILE en in de SPA TOUCH OF lijn, de smaak Watermelon Kiwi.

SPA Reine Subtile is een combinatie van natuurlijk, koolzuurvrij mineraalwater en een heerlijk subtiele smaak. Zonder calorieën, mét 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ideaal voor iedereen die graag meer water wil drinken en daarbij wil genieten van een vleugje smaak! SPA Reine Subtile is verkrijgbaar in 3 smaakcombinaties: Raspberry-Apple, Orange-Cardamom en Lime-Jasmine.

Verder heeft Nederland de 8e smaak van populaire SPA TOUCH OF familie gekozen, dmv. 4 bekende influencers, ontelbaar veel smaakcreaties en meer dan 20.000 stemmers: dit waren de ingrediënten van de spannende Kies Je Smaak campagne die SPA TOUCH OF vorig jaar lanceerde om een nieuwe smaak te bedenken. SPA TOUCH OF Watermelon Kiwi kwam als glansrijke winnaar uit de bus met maar liefst 44% van alle stemmen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?