You are here: Home » Accessoires » Mail & Win; Happy Spirit Days kaarten

Mail & Win; Happy Spirit Days kaarten

geschreven door Constance

Net als vorig jaar, staat ook dit jaar het weekend van vrijdag 21, zaterdag 22 & zondag 23 juni as weer in het teken van balans, rust en yoga. Want dat is het waar de Happy Spirit Days voor staan.

Happy Spirit Days

Happy Spirit Days zit ook dit jaar weer vol met sprekers, workshop en optreden en natuurlijk blijft dit festival kleinschalig, er zijn per dag slechts 300 kaarten beschikbaar. En bij aanschaf van een kaart, zitten ook weer 3 workshops die je kan volgen. Net als vorig jaar, ben ikzelf op vrijdag 21 juni, aanwezig om deel te nemen aan een yoga sessie en de workshops. Zo heb ik vorig jaar kennis gemaakt met het medium Diana Huisman en heb van haar een persoonlijke reading gekregen en dat was echt heel indrukwekkend.

Er valt op het festivalterrein nog veel meer te beleven. De Happy Garden is de plek om te genieten van bijzondere hapjes bij Foodtruck de Happy Belly of om een espresso, latte of cappuccino van biologische koffiebonen te drinken. Ook kun je hier op persoonlijke ontdekkingstocht door je handen of tenen te laten lezen, een bezoekje te brengen aan een gerenommeerd medium of tarotkaarten te laten leggen. Op de Happy Bazaar doe je nieuwe inspiratie en ideeën op, vind je mooie producten en kan je een parfum op maat laten maken.

MAIL & WIN:

Nu zijn de kaarten al bijna uitverkocht maar ik mag, namens Happy Spirit Days, 15 lezers/lezeressen blij gaan maken met een gratis kaart en omdat alleen ook maar zo alleen is, mag je ook nog een vriend of vriendin meenemen. (Je krijgt dus per persoon 2 kaarten.)
Wat moet je doen om kans te maken op deze kaarten (twv. euro 59,95 per persoon)?
Geef voor, 14 juni as., antwoord op deze vraag; Uit welk land komt dit jaar het festivalarmbandje?

Mail je antwoord naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en als je tot de winnaars behoort, krijg je de kaartcode in je mailbox en kan je je daarna opgeven voor 3 workshops op de dag van jouw keuze. (Elke dag zijn er andere workshops te volgen.)
De prijswinnaars krijgen persoonlijk de uitslag in de mailbox en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Meer info

Happy Spirit Days 2019 is geopend van 09.00 tot 19.00 uur; zaterdag tot 21.00 uur. (Op zaterdag start om 19.15 uur de yoga workout van Nanda Lofvers en DJ André. Ze nemen je mee op een unieke beleving op de vibraties van eigentijdse muziek. En natuurlijk zijn er op deze avond, naast de Happy Belly Burger, ook andere activiteiten.)
Je hebt altijd toegang tot het gehele festival, inclusief de unieke openingsceremoniën, de verrassende extra’s en natuurlijk alle workshops; hierbij geldt wel vol is vol. In de praktijk kun je vaak nog extra aanschuiven.
Happy Spirit Days is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Parkeren op het tegenoverliggende terrein is gratis.

 

Gerelateerde artikelen

7 reacties

jacqueline 5 juni 2019 - 08:40

Wauwwie super tjill heerlijk genieten

Reageer
Constance 5 juni 2019 - 10:09

Wil je ook kaarten winnen? Je kan gewoon meedoen hoor 🙂

Reageer
Saskia 5 juni 2019 - 19:56

Super leuke actie, Het lijkt me heel erg leuk om weer samen met mijn beste vriendin heen te gaan. Het zou voor ons dan wel de eerste keer zijn maar ik weet zeker dat we ons onwijs gaan vermaken.

Reageer
Dunya 7 juni 2019 - 15:00

Mail verzonden, nu fingers crossed

Reageer
cindy 20 juni 2019 - 22:28

Mail dat ik gewonnen heb, maar helaas nog steeds geen kaarten. !!

Reageer
cindy 21 juni 2019 - 10:29

Nog geen kaarten Geen reactie?

Reageer
Constance 21 juni 2019 - 21:33

Cindy die moeten in je mail zitten met een link
Zijn per mail door de organisatie verstuurd, is mij verzekerd, Happy Spirit Days, check anders je spam mailbox even
hoor het graag
anders mail je mijn link wel even
groet Constance

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com