You are here: Home » Beauty » Het Italiaanse deodorantmerk Borotalco is nu ook te koop in Nederland

Het Italiaanse deodorantmerk Borotalco is nu ook te koop in Nederland

geschreven door Constance

Het Italiaanse deomerk Borotalco is eindelijk in Nederland verkrijgbaar, dus hoef je van nu niet meer te sjouwen met de spullen vanaf je vakantieadres. Maar voor iedereen die Borotalco niet kent, heb ik het eea op een rijtje gezet.

De oorsprong en de geschiedenis

Borotalco talkoeder is 100% afkomstig uit de Italiaanse mijn in het Val Chisone (Turijn). De verschillende extractie-, selectie-, droog-, poeder- en decontaminatieprocessen zorgen vooor een hoogwaardig, veilig en natuurlijk product.
De minerale zuiverheid van deze talk wordt continue gecontroleerd en getest en zorgt daardoor voor de hoge kwaliteit van het eindproduct: Borotalco talkpoeder voelt aangenaam en zacht aan op de huid en is heel wit van kleur.
Anno 1878
Er was eens een kleine apotheek in Florence waar de Engelsman Henry Roberts de formule van boro-talcum (ging niet over talkpoeder maar wel de formule) ontdekt. Hij kon toen onmogelijk vermoeden dat dit witte poeder vijf generaties later nog steeds de huid van vele Italianen zou pamperen.

Borotalco biedt een volledige productlijn met deodorants, zowel in spray als in roll-­on, voor mannen en
vrouwen.
Er zijn 5 varianten, zodat iedereen op zijn eigen manier een halt kan toeroepen aan de transpiratie:
Original, met het originele en unieke parfum van Borotalco.
Invisible, tegen gele en witte vlekken.
Intensive, tegen sterke en overmatige transpiratie.
Pure, laat de huid ademen, zonder aluminiumzout.
Active, activatie van een boost aan frisheid door transpiratie en beweging.

Borotalco Bootcamp

Op zaterdag 1 juni aanstaande viert Borotalco haar komst naar Nederland met de Borotalco Bootcamp; een sportieve strand battle op St(r)andplaats Nederzandt Noordwijk. Onder begeleiding van coach Anouk Hoogendijk kan iedereen zich van zijn sportiefste kant laten zien! Deelname is gratis voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. De Bootcamp is prima te doen voor iedereen die een beetje conditie heeft. Kijk voor deelname en inschrijving op www.borotalco-actie.nl, want vol is vol.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com