You are here: Home » Ladygadgets » Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony

Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony

geschreven door Constance

Nog 4 dagen en dan is het Valentijnsdag. Dan kan je natuurlijk altijd chocoladeharten of een bos rozen geven maar ook leuke, mooie en handige elektronica is altijd een heel fijn cadeau om te krijgen. En Sony helpt je daarbij.

Heb je een afspeellijst op je telefoon die je het liefst heel de dag laat spelen? De SRS-XB10 is een draadloze speaker die gemakkelijk aan de telefoon gekoppeld kan worden via Bluetooth of NFC. Het krachtige geluid is zeer bijzonder voor zo een kleine behuizing. Doordat de accuduur maar liefst 16 uur betreft heb je geen omkijken meer naar een stroomvoorziening. Bovendien is het waterdicht met een IPX5-waardering. Slechts een kwestie van een afspeellijst samenstellen en genieten van het bijzondere moment. En dankzij het kleine formaat is ie ook nog eens gemakkelijk mee te nemen.


Als je op zoek bent naar meer power dan is de GTK-XB60 een goede optie. Deze draadloze speaker is de gangmaker op elk feest. Het bezit een krachtig EXTRA BASS geluid en verlichting die op de maat van de muziek verandert. Zo zal elke duffe Valentijnsdag veranderen in een spontane party! Het is gemakkelijk draadloos te koppelen via Bluetooth of NFC. Bovendien kan het Valentijn-feest tot in de late uurtjes doorgaan met de GTK-XB60. De speaker heeft namelijk een batterijduur van 14 uur.

Is jouw wederhelft echt een sportliefhebber? Laat hem of haar dan opgaan in het moment. De MDR-XB50BS is een draadloze sport-oortelefoon die je gemakkelijk draadloos kunt koppelen aan de smartphone. Dankzij de EXTRA BASS technologie levert deze oortelefoon krachtige beats die bevorderend zijn voor je motivatie en prestaties. Ideaal als je op het ritme van de muziek aan het hardlopen bent. Regent het? Geen probleem. Het is IPX4-spatbestendig, waardoor de oortelefoon met gemak het natte weer trotseert en heeft ook nog eens een batterijduur van 8,5 uur. Wat is er prettiger dan heerlijk wegdromen met muziek? Deze fijne momenten beleef je met Sony’s WH-H800. Dankzij het compacte formaat is dit on-ear model prettig draagbaar. De h.ear on 2 Mini Wireless wordt op de oorschelpen gedragen en blijft daardoor goed zitten. Het heeft een zeer lange batterijlevensduur van 24 uur en dankzij “Quick Charging” kan de headphone in slechts 10 minuten worden opgeladen voor een gebruik van anderhalf uur. De WH-H800 voelt licht aan en is voor op reis gemakkelijk op te bergen in een bijpassende case.

In een tijd van vlogs en blogs is een fotocamera niet meer weg te denken uit ons leven. Deel nu je mooiste Valentijn momenten met deze veelzijdige rode Sony DSC-WX500 vlog-camera. De DSC-WX500 is een compacte vlogcamera met een 30x optische ZEIS-zoomlens. Ideaal voor portret-, close-up- en panoramafoto’s. Dankzij de meerlaagse anti-reflecterende T-coating van ZEISS worden spiegelingen en schitteringen weggenomen. Essentieel voor als je een boottocht maakt met je geliefde. Romantische foto’s in het donker? Ook dit is geen probleem voor de DSC-WX500. De Exmor R-CMOS-sensor met 18.2 effectieve megapixels heeft een achtergrondverlichting waardoor er vier keer meer licht wordt doorgelaten dan een conventionele sensor. Dankzij de A/D-conversietechnologie van Sony wordt ook het beeldruis verminderd. Daarnaast zorgt de BIONZ X-technologie voor het behoud van natuurgetrouwe kleuren met uitzonderlijke precisie. Het Lcd-scherm kan 180 graden worden gekanteld. Dit maakt het nemen van een selfie vele malen gemakkelijker, zelfs op momenten wanneer je alleen met je geliefde bent. Geen klunzige installaties en frustraties meer bij het delen van de foto’s. Dankzij de PlayMemories Mobile-app hoef je alleen maar je Android-telefoon met NFC-technologie bij de camera te houden en de verbinding is gemaakt. Niet alleen het delen van de foto’s wordt hierdoor gemakkelijker maar je kunt je smartphone zelfs gebruiken als afstandsbediening. De batterij gaat mee tot wel 400 foto’s of circa 75 minuten opnemen van videobeelden.

Bij een romantische avond met kaarslicht is sfeervolle achtergrondmuziek onmisbaar. Een draadloze DAB-radio cadeau geven voor Valentijn is dan ook geen overbodige luxe. Dankzij de DAB+ technologie van de XDR-S61D kan het signaal vanuit de ether omgezet worden naar een prachtig geluid. De radio is licht van gewicht en heeft een compacte behuizing. Ideaal om gemakkelijk mee te nemen. Het heeft een oplichtende lcd-scherm waardoor de tijd, radiozender en overige informatie ook in donkere ruimtes. Voor extra gemak kunnen de voorkeurszenders snel worden opgezocht. Het is slechts een kwestie van 1 druk op de knop. Bang om te lang uit te slapen? Geen vrees. De Wake-Up-Timer en de Sleep-Timer zorgen ervoor dat de wekker automatisch aan- en uit wordt gezet. Met deze topgadget in een spannende bordeauxrode kleur laat je echt zien hoeveel je van je geliefde houdt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com