You are here: Home » Audio & video » Como Audio Musica stereo player

Como Audio Musica stereo player

geschreven door Constance

De oprichter van Tivoli Audio, Tom DeVesto, heeft een nieuw merk opgericht, Como Audio en hij heeft dit merk opgestart dmv. crowdfunding op Kickstarter. Hij wilde een alles-in-1 muzieksysteem ontwikkelen dat klein van stuk is , maar wel met een perfect geluid en dat er ook nog eens mooi uitzag. En verder moest het apparaat in staat zijn om te gaan met de nieuwste én klassieke technieken. En dat is de Como Audio Musica geworden, het meest uitgebreide systeem met stereo, wifi, Bluetooth, streaming, FM, DAB+, internetradio én een CD speler. Verder kan je het apparaat bedienen met een begrijpelijke app en/of een gewone remote. De Musica is alweer het 3e model, na de Solo en de Duetto.

De Musica is gemaakt van hout (echt walnoot, carya, pianozwart en pianowit houtfineer) en de lay-out is simpel;  2 luidsprekers links en rechts van het kleurendisplay, 3 ronde knoppen voor de basisfuncties; volume, menu- en bronkeuze. De drukknoppen aan weerszijden van het display hebben een dubbelfunctie met voorkeuze van radiozenders en/of playlists én de bediening van de CD speler. Aan de bovenkant zit het NFC logo voor de Bluetoothverbinding. Aan de achterkant kan je een hoofdtelefoon, 2 analoge bronnen en zelfs een TV via de optische ingang aansluiten. Verder een ethernetaansluiting, een USB poort die tevens je mobiel oplaadt en zelfs een lijnuitgang om de Musica als voorversterker te gebruiken. De Musica werkt met een aantal streaming muziek diensten; Spotify, Tidal, Deezer, Napster en Amazon Music.

Zoals ik al eerder meldde kan je de Musica met de hand of met een app bedienen. Met de Como Audio App (iOS en Android) zorgt voor internetradio, FM radio, DAB+radio, streaming via Spotify, Deezer, Tidal, Napster en Amazon Music, muziek vanaf je computer, via Bluetooth, vanaf CD of 1 van de 3 externe bronnen. En je kunt ook meerdere Como Audio muzieksystemen aan elkaar koppelen en je hebt een mooi en handig multiroom systeem.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com