You are here: Home » Beauty » Andrélon Pink by Mascha

Andrélon Pink by Mascha

geschreven door Constance

Ik ken Mascha (van Beautygloss) al heel wat jaren, we hebben elkaar ooit ontmoet op de Fashionweek en toen waren wij beiden nog beginnende Bloggers. Inmiddels is Mascha een  van de grootste beauty  influencers in Nederland geworden en heeft zij al diverse samenwerkingen achter haar naam staan. En daar is een nieuwe bijgekomen; Andrélon Pink by Mascha.

Dit zijn 2 nieuwe productlijnen die beiden bestaan uit een shampoo en een conditioner. Sweet Volume en Tropical Repair
zijn gebaseerd op veel voorkomende ‘haarbehoeften’ van haar fans, nl. volume en verzorging en de favoriete geuren van Mascha. Verder is Mascha vanaf het begin betrokken geweest bij de gehele ontwikkeling van producten. De Andrélon Pink by Mascha producten geven je haar een extra boost én maken je haar weer zacht en doorkambaar.

Sweet Volume Shampoo & Conditioner geven je haar natuurlijk volume en hebben een zoete, fruitige geur. De toegevoegde avocado en amandelolie geven je haar een mooie glans. Beide hebben geen siliconen en daardoor krijgt je haar volume en voelt je haar voller aan.
Tropical Repair Shampoo & Conditioner herstellen je haar en je haar krijgt ook een heerlijke frisse exotische geur. De shampoo helpt droog en beschadigd haar te herstellen en te reinigen. En aan de conditioner zijn kokos- en amandelolie toegevoegd waardoor je haar gevoed en herstelt wordt en ook krijgt je haar een mooie glans.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com